infectia urinara
-
9 Aug 2008, 18:240 0buna evelor ... am nevoie de sfaturile voastre din nou : am fost in delta dunarii in vacanta iar apoi am fost cu masina la un drum in oradea.mi a tras putin curentul si dupa ce am ajuns aks am simtit 3 zile la rand niste dureri sfasietoare in zona ovarelor.am luat nurofen durere si a tinut pana intr o seara knd am ajuns la urgenta.mi s a facut un calmant si mi s a luat monstra din urina,de unde au depistat aceasta infectie urinara grava,pe care trebuie akm sa o tratez k sa nu fac nush ce complicari la rinichi:akm iau no-spa, urinex si nocilin de 2/zi din fiecare.nu mai am dureri dar imi e mereu greata si imi vine inapoi un gust amar al medicamentelor care imi trece doar cu iaurt dar nu tot timpul.akm va intreb pe voi pana ajung iar la control : ma voi vindeca complet? imi va trece? si pe colac peste pupaza am avut un contact sexual cu iubitul meu foarte scurt k ne gandeam sa nu imi faca rau dar nu ne am putut abtine.e rau pt mine ? sau si pt el? e periculos sa o facem?sau cat sa ne abtinem? va rog un sfat.mentionez k am 20 de ani ,el la fel si e prima oara knd am aceasta infectie urinara.nici nu stiu exact de unde provine...de la ce...de cand? ma puteti ajuta voi (k de obicei ?
va rog ) multumesc fetelor.ast raspuns cu nerabdare va pop si concediu placut -
9 Aug 2008, 18:47fa si un control ginecologic si ,mai ales,intrerupe contactul sexual pe perioada tratamentului,ca faci mai rau
-
9 Aug 2008, 18:53ok am inteles.contactul sexual se va intrerupe pe perioada tratamentului.dar controlul gine il fac akm knd iau medi sau dupa ele? mai exact knd sa ma duc la gine ? ms mult pt sfat
-
9 Aug 2008, 20:51daca te-ai apucat de tratament,deja,examenul genital e irelevant...prin urmare,termina-l,dupa care,mai lasi citeva zile si te duci
-
9 Aug 2008, 23:47de multe ori , dupa perioada de vacanta apar aceste infectii urinare sau altele ginecologice. tratamentul pe care il urmezi a fost dat in urma analizei de urocultura si a unei antibiograme? doar asa se poate face un tratament cu rezultate bune. oricum, termina-l pe asta si dupa vreo doua saptamani fa o urocultura si o antibiograma, sa vezi daca te-ai lecuit. iti sugerez sa faci si o lama de secretie vaginala si o antibiograma. asa esti sigura ca rezolvi orice pb. nu sunt niste investigatii scumpe, dar cu trimitere de la med de fam, sunt gratuite.