pentru noi

•  
    • 4 mesaje
    7 Aug 2008, 16:12
    0 0
    Randurile mele nu reprezinta ceva ce nu stiti. Cu siguranta in clipele de liniste va ganditi la voi , la sufletul vostru. Dar ce faci cand toti trag de tine si tu trebuie sa gasesti pentru toti o solutie , un sfat? Te lasi pe tine si ai grija ca celorlati sa le fie " cald"! Ne impartim intre casa , teme cu copiii si serviciu .Dar oglinda , atunci cand din fuga ne aruncam privirile in ea ne spune cu totul altceva . Timpul se scurge nemilos si nu ne intreba ce ne dorim de fapt! Timpul nu atsteapta! Am revazut de curand o femeie tanara. Cat de mult au imbatranit-o necazurile si suferinta! Haideti sa nu ne lasam doborate! Stiu ca suntem inteligente si gasim oricand solutii si un pic de timp numai si numai pentru noi. Ati auzit de programul" MEGAMIN - produse naturale vitale"?Nu uitati ca sanatatea e cea care ne infrumuseteaza viata, ne impodobeste fata cu zambet si chipul devine luminos.
    Daca vreti mai multe amanunte despre acest program imi puteti scrie. Produsele sunt naturale 100% si contin o gama intrega de creme pentru intretinere , capsule antioxidante pentru diferite boli , concentrate naturale de vitamine pentru intarirea sistemului imunitar.Nu uitati sanatatea e esentiala!
  •  
    • 21507 mesaje
    7 Aug 2008, 16:16
    0 0
    tocmai fiindca sanatatea e esentiala,e anotimpul potrivit pt a consuma legume si fructe dupa placul inimii...e mai sanatos decit orice
  •  
    • 514 mesaje
    7 Aug 2008, 16:43
    0 0
    Un site pe net cu aceste produse,exista?
    un www, ceva?
  •  
    • 21507 mesaje
    7 Aug 2008, 16:48
    0 0
    este un site,,,la piata
  •  
    • 20 mesaje
    7 Aug 2008, 16:57
    0 0
    mai nu stiu de MEGAMIN dar stiu ca am halit un pepene singura....si tare bine ma simt..
  •  
    • 4 mesaje
    7 Aug 2008, 20:23
    0 0
    un site nu. insa eu am un material despre asa ceva si am discutat cu persoane care folosesc si sunt uimiti de rezultate.
  •  
    • 4 mesaje
    7 Aug 2008, 20:26
    0 0
    da? cat de convinsa esti ca ceea ce iei de la piata este natural? stii cum se coc rosiile? dar cartofii? ca sa nu mai vorbesc de celelalte legume. numai daca cultiv tu singura stii sigur ca e natural!insa fiecare are parerea lui . daca am gandii toti la fel nu ne-am mai deosebi. sanatate!
  •  
    • 13910 mesaje
    7 Aug 2008, 21:37
    0 0
    pina la MEGAMIN, cu majuscule neaparat, am citit cu placere, ma gindeam ca ai selectat gresit forumul.......dar....PAS, cu majuscule desigur!

lasa-ne cu aiurelile astea!
  •  
    • 21507 mesaje
    8 Aug 2008, 10:04
    0 0
    believe me,stiu de unde si ce cumpar...si mi-e bine...nu cred DELOC in aiurelile astea gen herbalife ,megamin sau cum s-or mai numi...oameni care dau bani aiurea...absolut toate produsele astea au EXCIPIENTI,adica substante NENATURALE,la fel ca la medicamente...asa ca,meri la piata,si cauta producatorii particulari,sa vezi ce bine e sa maninci o salata de rosii cu ceapa,ardei,castraveti,marar etc...te simti alt om...de fapt,stii si tu,cu siguranta