am uitat...pilula....
-
7 Aug 2008, 10:190 0Aseara am uitat sa iau pilula.O iau la 20:30.Am luat-o dimineata la 7.Am avut contact ieri pe la 16-17.Stau linistita sau ma protejez sau iau pilula de urgenta?Le intrerup?
-
7 Aug 2008, 13:13daca nu au trecut 12 ore de la ultima pilula luata poti sta linistita! nu conteaza daca ai avut ieri contact.
-
7 Aug 2008, 14:59pai daca eu aseara trebuia sa iau pastila la 20:30 si am luat-o azi dimineata la 7......e ok...merg in continuare si le iau normal....nu le intrerup si nu iau masura de urgenta.....
-
7 Aug 2008, 16:07enna_ella oare ai macar 15 ani?
Nu cred, ca daca ai avea ai pune mana sa citesti prospetu' ala si nu ai deschide 100 de topice la toate sectiunile. -
8 Aug 2008, 09:58pauza fac 3 luni pe an......asa ca nu e asta......si daca ieri nu aveam in minte ideea cu prospectul pt. ca il arunc imediat cum desfac cutia.......uite-acum il cetii......si zice asa
aca ati omis administrarea pilulelorsi ati intarziat MAI PUTIN de 12 ore(ceea ce s-a si intamplat),eficacitatea pilulei se patreaza.A se utiliza imediat ce va amintiti si reveniti la normal cu administrarea.OK......mersi celor care au scris...... -
9 Aug 2008, 00:23fata..dar cine te-a intrebat de pauza??? tu vorbesti ca sa te afli in treaba..si pe celalalt topic ai pomenit de pauza fara sa fii intrebata.
daca ai fi consultat un medic ginecolog inainte sa iei pastilele, poate ti-ar fi spus si ca nu e necesar sa faci pauza de nu stiu cate luni anual.