Glezne umflate
-
0 0Luni, cand veneam de la serviciu, am observat ca am gleznele umflate. Nu ma dureau, erau doar umflate si atat. N-am acordat mare importanta, insa nu mi s-au dezumflat pana acum. Iar azi am avut niste mici dureri la mers si parca mi s-au umflat mai mult. Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva, aveti idee de la ce ar putea fi?
-
mama mea a patit asa ceva si parerea medicului cardiolog la care a mers era de flebita. I-a dat Lioton si pa.
am dus-o la un la alt medic si i-a facut o serie intreaga de investigatii, printre care ecografie si control ginecologic (asta a justificat-o ca e posibil sa fie uterul cazut si sa opreasca circulatia in dreptul soldului - nah, nu stiu termani medicali
) plus o caruta de analize. Singurul lucru bun dupa cele 22 de milioane :o cheltuite, e ca nu e flebita, dar doar Liotonul are efect.
Esti tanara si e pacat sa nu te "cauti", pe de alta parte nici nu te panica, o fi efectul caniculei care ne-a chinuit.
Ia un Nefrix sau un Furosemid, ai grija sa fii aproape de o toaleta
si vezi daca se mai umfla apoi.
Sanatate! -
Multumesc frumos pt sfaturi, o sa incerc sa iau ce mi-ai spus tu
Nu stiu, e foarte ciudat, chiar nu am idee de ce mi s-au umflat. Nu port tocuri, la serviciu am o perioada mai incarcata, ce-i drept, insa nu merg mult, stau la birou. Au trecut deja 3 zile de cand sunt asa umflate, iar acum au inceput sa ma cam si doara
-
Summer, ia-ti Lioton gel, e racoritor si chiar face bine. Si eu ma mai dau cateodata cand simt presiune la glezne.
Dupa ce te dai cu el, preferabil acasa
stai cu picioarele mai sus decat restul corpului.
Doar stim toate ca munca la birou e la fel de pacatoasa pt picioare ca si munca de stat mult in picioare. Mai ales ca multe avem tendinta de a sta picior peste picior, ceea ce (am citit eu) favorizeaza aparitia varicilor.
Sanatate! -
buna, incearca te rog crema cu vita de vie si castan de la lifecare , iti garantez ca iti va face bine, sau alte cliente de-ale mele au incercat si gelul cu gheara in poienita si s-au simtit foarte bine......pt informatii suplimentare sunt pe mess: vasiram2006.
Produsele astea nu le gasesti decat la consultantii lifecare insa poti deveni consultant fara probleme ......e simpu si usor
Bafta!!!!