pulbere de marar
-
0 0am luat pulbere de marar pt crestearea sanilor si dupa cateva zile mi-a venit ciclu..desi ma lasase cu o sapt sau aprox doua inainte..risc dak continui cu pulberea de marar?da stiu..probabil sunt de condamnat ca incerc asta..dar am ajuns la o varsta si sanii mei pur si simplu nu vor sa creasca
-
Sincer,shtiu ce simtzi deoarece si eu am o varsta la care unele fete din clasa parca au imprumutat sanii Pamelei Anderson.Am 13 ani nu am un decolteu prea generos.Nu am incercat niciodata pulberea,fiindca am auzit de la o colega,shi ea disperata sa-i creasca sanii,ca i-a venit ciclul cu mult mai devreme decat ar fi trebuit.Poate ar trebui sa consultzi un medic si sa-tzi spuna dansul daca sa continui sa o foloseshti sau nu.Te poop.
-
Donna, ai perfecta dreptate. La varsta asta trebuia inca sa se joace, sau sa se plimbe in parc cu o prietena, dar iata ca prefera sa stea pe site-uri de adulti. Si mai da si sfaturi... ce mai, a trecut prin multe in viata asta. Bruneta sexy !!!
Daca in clasa a 7-a ai probleme legate de decolteu, nu pot decat sa spun ca a innebunit lupu' ! Ireversibil!
P.S. oricum, cata vreme femei in toata firea pot sa creada ca daca inghit pulbere de marar o sa le creasca airbagurile, ce sa ne mai miram la niste copii ? Multa prostie a lasat Dumnezeu pe pamant, dar la unele parca prea s-a concentrat! -
marinaru...te rog documenteaza-te despre marar si apoi vorbeste de prostie..bine..inocenta zic si eu,ideea ii ca majoritatea specializati in naturiste sunt foarte convingatori in ceea ce priveste mararul si hormonii care ii contine..sincer, incep si eu sa cred ca sunt doar basme..atat pot sa spun ca intradevar ajuta pe femeile sterile..
-
mey, mararul are cat de cat efect asupra sanilor pentru ca el contine fitoestrogeni. si contraceptivele contin estrogeni, dar macar pe alea le iei dupa ce iti faci toate analizele ca sa stii ca nu iti dai peste cap sistemul hormonal. pe cand voi vreti sa luati marar ca si cum ati bea apa

ca sa nu mai vorbim ca efectele asupra sanilor nu sunt permanente, cum o sa te lasi de tratament cum vor reveni la dimensiunile initiale.