pulbere de marar

•  
    • 11 mesaje
    5 Aug 2008, 18:54
    0 0
    am luat pulbere de marar pt crestearea sanilor si dupa cateva zile mi-a venit ciclu..desi ma lasase cu o sapt sau aprox doua inainte..risc dak continui cu pulberea de marar?da stiu..probabil sunt de condamnat ca incerc asta..dar am ajuns la o varsta si sanii mei pur si simplu nu vor sa creasca
  •  
    • 33 mesaje
    5 Aug 2008, 19:06
    0 0
    Sincer,shtiu ce simtzi deoarece si eu am o varsta la care unele fete din clasa parca au imprumutat sanii Pamelei Anderson.Am 13 ani nu am un decolteu prea generos.Nu am incercat niciodata pulberea,fiindca am auzit de la o colega,shi ea disperata sa-i creasca sanii,ca i-a venit ciclul cu mult mai devreme decat ar fi trebuit.Poate ar trebui sa consultzi un medic si sa-tzi spuna dansul daca sa continui sa o foloseshti sau nu.Te poop.
  •  
    • 1092 mesaje
    5 Aug 2008, 19:23
    0 0
    mararul contine fitoestrogeni, din cauza asta ti-a venit ciclul, pentru ca ti-a afectat sistemul hormonal. eu zic s-o lasi balta cu retetele naturiste pt cresterea sanilor, inainte sa dai si de alte belele.
  •  
    • 2778 mesaje
    5 Aug 2008, 19:23
    0 0
    Risti sa faci chisturi la ovare.Si oricum mare lucru nu o sa se intample.Doar silicoanele functioneaza
  •  
    • 11 mesaje
    5 Aug 2008, 21:43
    0 0
    da draguta da ai 13 ani..pe bune ai mult timp inainte.si vreme sa iti creasca..esti inca in pubertatesi apoi adolescenta..nu merita sa incepi deja sa iti faci griji
  •  
    • 1767 mesaje
    5 Aug 2008, 22:43
    0 0
    Mai copii ...unde va e mintea?
    Se tipa pe aici despre marar cu tincturile lui cu tot si acum aud de pulbere...fiti serioase...cititi mai multe pareri despre aaceasta ...aberatie(marar pt cresterea sanilor).
  •  
    • 3036 mesaje
    6 Aug 2008, 10:35
    0 0
    nashpa lucruri se intampla cu moda asta...

cum, ma, o fetita de 13 ani (e cam clasa a 7-a, adica nici n-a terminat scoala generala!!!) sa se simta complexata' ca n-are sanii suficient de mari si sa incerce tratamente hormonale?!?!?!?!...

ce s-a intamplat cu copilaria, unde a disparut?...
  •  
    • 1039 mesaje
    6 Aug 2008, 11:15
    0 0
    Donna, ai perfecta dreptate. La varsta asta trebuia inca sa se joace, sau sa se plimbe in parc cu o prietena, dar iata ca prefera sa stea pe site-uri de adulti. Si mai da si sfaturi... ce mai, a trecut prin multe in viata asta. Bruneta sexy !!!
    Daca in clasa a 7-a ai probleme legate de decolteu, nu pot decat sa spun ca a innebunit lupu' ! Ireversibil!

P.S. oricum, cata vreme femei in toata firea pot sa creada ca daca inghit pulbere de marar o sa le creasca airbagurile, ce sa ne mai miram la niste copii ? Multa prostie a lasat Dumnezeu pe pamant, dar la unele parca prea s-a concentrat!
  •  
    • 1092 mesaje
    6 Aug 2008, 11:29
    0 0
    si mie imi vine sa plang de ciuda ca incep sa imi creasca de la anticonceptionale
  •  
    • 11 mesaje
    6 Aug 2008, 13:09
    0 0
    da dar daca ai fi aproape plata ca mine nu stiu daca ai mai plange.,,bine nici io nu as dorii sani mari..da nici asa
  •  
    • 11 mesaje
    6 Aug 2008, 13:16
    0 0
    marinaru...te rog documenteaza-te despre marar si apoi vorbeste de prostie..bine..inocenta zic si eu,ideea ii ca majoritatea specializati in naturiste sunt foarte convingatori in ceea ce priveste mararul si hormonii care ii contine..sincer, incep si eu sa cred ca sunt doar basme..atat pot sa spun ca intradevar ajuta pe femeile sterile..
  •  
    • 1092 mesaje
    6 Aug 2008, 13:25
    0 0
    mey, mararul are cat de cat efect asupra sanilor pentru ca el contine fitoestrogeni. si contraceptivele contin estrogeni, dar macar pe alea le iei dupa ce iti faci toate analizele ca sa stii ca nu iti dai peste cap sistemul hormonal. pe cand voi vreti sa luati marar ca si cum ati bea apa
    ca sa nu mai vorbim ca efectele asupra sanilor nu sunt permanente, cum o sa te lasi de tratament cum vor reveni la dimensiunile initiale.
  •  
    • 11 mesaje
    6 Aug 2008, 13:48
    0 0
    ms atunci..in cazu asta o sa ma las de tratament cat de repede....in fond si la urma urmei, cine ma place ma place asa cum sunt si daca stau sa ma gandesc, sunt ei micuti..da sunt si cazuri mai rele...
  •  
    • 21507 mesaje
    6 Aug 2008, 14:29
    0 0
    fetita,la 13 ani e suficient de normal sa fie asa cum zici...de unde atita preocupare pt sini,lasa-i in pace,cresc ei,in timp...vezi de altele,ca ma uimiti ce scrieti voi,copilele, pe aici...
  •  
    • 21507 mesaje
    6 Aug 2008, 14:30
    0 0
    ...si mai retine o treaba,cu hormonii,nu-i bine sa te ''joci'',c-ai sa te trezesti c-o dereglare de zile mare....de cancer ai auzit?
  •  
    • 11 mesaje
    6 Aug 2008, 15:09
    0 0
    nu am 13 ani) eu sunt deja matura..13 ani avea bruneta sexy sau asa ceva