Ce parere aveti de lentilele de contact?

•  
    • 51 mesaje
    4 Mai 2004, 20:58
    0 0
    Buna,
    Ce parere aveti de lentilele de contact cu dioptri? Care sunt cele mai bune lentile? Cele zilnice...
  •  
    • 281 mesaje
    4 Mai 2004, 23:26
    0 0
    Eu folosesc lentile de aproape 2 ani si am ales din cele zilnice, care, desi sunt mai scumpe (ma rog, pe termen lung costurile sunt similare, pt. ca sanatatea ochiului implica schimbarea lentilelor permanente la 2-3 luni) imi asigura conditii optime pt. sanatatea ochilor. Pentru mine vederea este printre cele mai importante lucruri si aleg ce e mai bun. De cand mi-am pus lentile, dioptriile mi-au stagnat, libertatea vizuala e...INDESCRIPTIBIL...nu stiu ce m-as face fara ele. Du-te la un cabinet bun si incearca. Ai numai de castigat, crede-ma
  •  
    • 46 mesaje
    4 Mai 2004, 23:49
    0 0
    ce parere aveti de lentilele care se scot doar la o luna?
  •  
    • 281 mesaje
    5 Mai 2004, 00:36
    0 0
    Exista unele care se scot odata la o luna? :???? Nu stiu ce sa zic...mie mi se pare ca n-ar fi prea sanatoase...e cam nenatural sa stai o luna de zile cu lentila pe ochi...cum te speli pe fatza, cum iti faci baie? Nu se irita ochiul....hm...e cam dubios dupa parerea mea...
  •  
    • 9835 mesaje
    5 Mai 2004, 09:42
    0 0
    Eu am mai scris despre lentilele "permanente" (cele care se scot o zi pe luna). Am un amic care le foloseste de vreo 2-3 ani si este foarte incantat de ele. Nici nu am stiut despre el ca este miop (-5 la ambii ochi) pana nu l-am "prins" intr-o zi de 1 ale lunii, cand si le scoate de obicei. Mi-a povestit despre ele ca sunt foarte bune, ca poate sa faca baie cu ele, sa inoate, sa faca sport etc... La inceput a folosit si el lentilele care se scot in fiecare zi, insa dupa ce le-a descoperit pe astea de acum, nici nu se gandeste sa se intoarca la celelalte.
    El si le procura din Bulgaria sau Anglia (unde are prieteni), unde pretul lor este mai mic decat la noi.
  •  
    • 46 mesaje
    5 Mai 2004, 10:53
    0 0
    donna imobile , la noi unde se gasesc ?ca vreau si eu
  •  
    • 962 mesaje
    5 Mai 2004, 14:10
    0 0
    Are cineva lentile colorate cu contur?
  •  
    • 9835 mesaje
    5 Mai 2004, 23:46
    0 0
    Adriana, nu stiu... dar poate stie amicul respectiv. Din pacate, acum el este plecat din tara si nu stiu cum as putea sa dau de el.
  •  
    • 9835 mesaje
    5 Mai 2004, 23:55
    0 0
    UIte ca am gasit pe net:
    "Lentilele de contact care se pot purta si noaptea sint fabricate din materiale noi care favorizeaza trecerea oxigenului catre cornee, un factor foarte important pentru sanatatea ochiului. In zilele noastre exista chiar lentile de contact care se poarta permanent pe ochi timp de 30 de zile. "