Se poate amana/intrerupe menstruatia?

•  
    • 1737 mesaje
    5 Aug 2008, 09:53
    4 0
    Saptamana viitoare plec in concediu. Va fi unul de alergatura si vizitat si ar trebui sa-mi vina menstruatia exact atunci. De obicei ma tine 5-6 zile, cu a doua zi "fantana".
    Spuneti-mi va rog, daca stiti vreun medicament pe care sa-l iau, daca nu se poate amana sau intrerupe, macar sa-i micsoreze fluxul.
    Multumesc!
  •  
    • 46 mesaje
    5 Aug 2008, 09:59
    1 1
    Pe mine ma ajuta alcoolul.Sa nu razi !Beau seara ,in prima sau a doua zi,cateva guri de alcool,ce-o fi el,rom,martini si chiar vodca ....2-3 guri,si gata,se opreste.Eu chiar zilele acestea sunt cu problemuta,si sunt in delegatie,ma plimb prin toata tara.Nu se opreste de tot,insa curge foarte putin.Sa nu bei bere,rezultatul va fi invers.Si pentru cele care citesc postarea,si vor sa le vina mai repede:vin rosu,baie fierbinte si ceai de pelin.Tratament 2 zile si a treia a venit.Sper sa-ti fie de folos ce am scris eu aici,asta in cazul in care suporti alcoolul,Eu nu il suport,ma instramb cand il beau dar e pentru o cauza nobila.
  •  
    • 2293 mesaje
    5 Aug 2008, 10:34
    2 1
    ophelia, auzisem ca se amana daca incepi o noua folie de anticonceptionale imediat dupa ce termini una, fara a face pauza de 7 zile, dar nu bag mana in foc. bun topic. chiar acu o ora m-a intrebat o prietena acelasi lucru, disperata fiind pentru ca asteapta sa-i vina fix in ziua nuntii.
  •  
    • 1737 mesaje
    5 Aug 2008, 10:38
    1 1
    la mine e deja "tardiv de tarziu" chestia cu folii, anticonceptionale... in primul rand pt ca nu iau deloc anticonceptionale si daca m-as apuca acum cine stie ce-ar iesi
  •  
    • 65 mesaje
    5 Aug 2008, 10:47
    1 1
    Foloseste-ma pe mine !
    Sint cel mai bun
  •  
    • 1737 mesaje
    5 Aug 2008, 10:53
    1 0
    hai, nu fii rau si aici
  •  
    • 12 mesaje
    5 Aug 2008, 12:50
    1 0
    in cazul in care iei anticonceptionale fara sa faci pauza de 7 zile intre luni,menstruatia iti va veni abia cand vei face pauza respectiva.Dar nu este indicat sa o amani mai mult de 3 luni
  •  
    • 12 mesaje
    5 Aug 2008, 12:53
    0 0
    ...dar nu e exclus k si ideea cu alcoolul sa functioneze.am citit acum tot si am vaz ca ai zis mai sus k nu iei anti-bebe
  •  
    • 1737 mesaje
    6 Aug 2008, 08:59
    0 1
    revin

chiar nici un medicament?
  •  
    • 750 mesaje
    6 Aug 2008, 10:08
    0 1
    exista...se cheama orgametril

sper sa ti fie de folos ( mie mi a fost) dar citeste instructiunile cu atentie
  •  
    • 27 mesaje
    6 Aug 2008, 22:29
    0 0
    poti sa incerci si cu vitamina K. nu ti se opreste menstruatia, dar se diminueaza cantitatea.
  •  
    • 1737 mesaje
    7 Aug 2008, 10:33
    2 0
    Multumesc frumos tuturor!

Am fost ieri la farmacia la care sunt clienta fidela si farmacista n-a vrut sa-mi dea orgametril, ca cica e periculos. Ma duc azi din nou pt ca este cealalta pe schimb , ca oricum am de cumparat medicamentele pt calatorie (plec in alta tara)
  •  
    • 3 mesaje
    7 Aug 2008, 13:37
    0 0
    eu te sfatuiesc sa nu faci asta pentru ca risti sa ti dai peste cap tot metabolismul si atunci te poti ingrasa si band apa.mai bn lasa sa fie asa cum este ....chiar daca stai un pic mai jenata si mai cu teama dar asta este........
  •  
    • 2938 mesaje
    9 Aug 2008, 09:12
    0 0
    mie trebuia sa-mi vina in ziua nuntii . o prietena medic mi-a zis ca pot incerca sa iau anticonceptionale (de obicei nu iau), dar nu e sigur ca merge.

insa a meeers!!
  •  
    • 21507 mesaje
    9 Aug 2008, 10:35
    2 0
    merge cu anticonceptionale,asta presupune sa se ia doua folii,succesiv,fara pauza de 7 zile
  •  
    • 357 mesaje
    9 Aug 2008, 23:50
    1 0
    chiar daca nu iei, poti incepe sa iei o folie. nu patesti nimic de la o singura folie, nici nu te-ngrasi, nici dereglari nu ai. dar daca in co nu vei face plaja, lasa natura sa-si urmeze cursul.