Cine stie? Rog sa-mi spuna!
-
2 0Buna seara!
Urmeaza sa imi pun dinti din portelan. As dori sa va intreb cate ceva, va rog frumos sa-mi spuneti cum se procedeaza, in cazul in care v-ati facut lucrari.
1. Daca in pretul LUCRARII- (trebuie sa imi pun mai multi dinti, iar in acest sens am ales coroanele din portelan) -intra si etapele : slefuirea (pilirea) dintilor, luarea amprentelor pentru coroane, proba metalului pe care se va pune ceramica, proba portelanului sau se plateste fiecare etapa separat???
Sau se plateste lucrarea in totalitate???
Astept raspunsul vostru.
-
In mod normal, in momentul in care spui dentistului ce anume vrei sa-ti faca, in urma unui consult iti da pretul aproximativ pentru toata lucrarea. Eu mi-am pus implanturi in partea din fata si coroane incepand de la premolari. Au fost 12 piese, iar pretul mi l-a facut pentru toata lucrarea. Am platit in momentul in care a fost totul gata.
Stiu insa, ca se poate plati si "in rate" . Asta cred ca o stabilesti tu cu dentistul. -
M-ati innebunit cu niste pivoti...nu se pune un pivot pt toata lucrarea...fiecare dinte sau masea are pivotul ei, dar exista probabilitatea sa nu fie necesar sa iti puna pivoti la toti dintii/maselele. Asta o sa te lamureasca medicul stomatolog. Pretul unui pivot este variabil, depinde de cabinet maxim 100 RON. Se plateste separat fata de costul lucrarii. Eu am platit separat si amprenta. Acum... vezi u cum sta treaba. Succes.
-
Ophelia, e vorba de o interventie chirurgicala.Da, se gaureste osul, se lasa 2 luni sa se cicatrizeze si apoi iti pune dintele. Doare ca dracu, ti se umfla botul, dar merita!
Toata afacerea e 1000€ .Adica, operatia + piesa.
Ah si in tot timpul asta, de la extractie pana la implant ti se pune un dinte provizoriu, ca sa nu stai stirba.E facut dintr-o rasina , e destul de incomod.De fapt e o proteza.In toata perioada asta nu poti manca decat chestii moi, ca dintele asta provizoriu e destul de sensibil. Mie mi s-a rupt in timp ce muscam dintr-o chifla , in avion. Noroc ca in 2 ore am ajuns acasa si m-am dus glont la dentist.