candida...

•  
    • 282 mesaje
    3 Aug 2008, 21:18
    0 0
    am candida si am luat doua tratamente pana acum si tot degeaba si as vrea sa incerc ceva naturist daca ati avut sau aveti aceasi pb. ce faceti dati-mi o idee ceva va rog astept raspunsurile voastre pseocamdata fac spalaturi cu ceai de musetel si galbenele .
  •  
    • 599 mesaje
    4 Aug 2008, 09:53
    0 0
    Buna,

incearca cu Bioglin - multi-gyn Actigel. Este un gel pe care il poti folosi pe termen lung. La mine a fost singurul care chiar a functionat. Ajuta la refacerea florei. L-am gasit in farmaciile Sensiblu si am dat in jur de 40 de lei pe el.

Mai exista si Bioclin-multi-gyn liquigel pe care poti sa-l utilizezi pentru "intretinere" dupa ce ai scapat de candida.
  •  
    • 46 mesaje
    4 Aug 2008, 10:33
    0 0
    Pentru candida exista ovulele Gynozol,daca nu ma insel.Se folosesc in fiecare seara,cam o saptamana.Spalaturi cu ceai de musetel (la un litru o lingurita bicarbonat).Mergi la doctor,sa faci o lama,sa fii sigura.
  •  
    • 3 mesaje
    8 Aug 2008, 10:45
    0 0
    mie mi-a dat macmiror 10 zile, un ovul in fiecare seara si o singura pastila de flucovin de 150 de mg, care se ia o data pe luna, tratamentul cu flucovin durand intre 1-4 luni. la mine a mers foarte bine. si eu ma chinui cu candida de 4 ani.