S-a vindecat cineva de E-Coli???

•  
    • 238 mesaje
    2 Aug 2008, 08:56
    0 0
    Ma chinui din 1993 cu aceasta infectie urinara. In timp microbul s-a transformat din unul in altul iar acum am E-coli. Singurul antibiotic la care mai e sensibil este ceftriaxon. Tocmai am terminat un tratament injectabil si astept sa treaca cele 2 saptamani ca sa repet analizele.
    Este cineva care a scapat de E-coli cu vreun tratament, chiar si naturist?
  •  
    f30
    • 46 mesaje
    3 Aug 2008, 23:42
    0 0
    Din nefericire eu nu am reusit si ma lupt cu aceeasi problema de multi ani.
  •  
    • 3036 mesaje
    4 Aug 2008, 01:00
    3 0
    am citit ca homeopatia da rezultate bune in infectiie urinare cu e-coli.

personal, nu am facut un astfel de tratament decat pentru o cistita usoara, dar mamica catelusei mele a fost tratata homeopatic de o infectie urinara destul de serioasa, cand era cu puiutii in burtica. deci tratamentul homeopat are efect pe bune, nu e doar placebo...
  •  
    • 2778 mesaje
    4 Aug 2008, 17:38
    0 0
    Eu am avut asa ceva,deocamdata nu a revenit.Nu pot sa imi dau cu parerea pentru ca nu am un an incheiat de cand am tratat infectia.

Intr-adevar am luat o multime de antibiotice ca e afurisita infectia aia.Abia la a4a combinatie de antibiotice a inceput sa cedeze microbul.Bine ca in tot timpul asta am fost sub supraveghere medicala la spital,nu acasa.
  •  
    • 82 mesaje
    20 Feb 2009, 18:15
    0 0
    MEDICINA ALTRERNATIVA LUPTA ALTFEL:INTARESTA ORGANISMUL PT CA SA NU AMI TOLEREZE BOALA.CE-TI TREBUIE TIE E CEVA CE MARESTE NR CELULELOR T KILLER-ADICA IMUNITATEA.
    O CURA BUNA DE DETOXIFIERE PT A SCAPA DE REZIDUURILE DE LA ANTIBIOTICE,REFACEREA FLOREI BACTERIENE,(STII CA ANTIBIOT DISTRUG BACTERIILE FOLOSITOARE DIN INTESTINUL GROS,APROPO,NU SARI PESTE MESE,VEI FI MAI FLAMANDA,VEI MANCA MAI MULT,MAI REPEDE,SI STOMACUL MAI MARIT VA APASA PESTE INTESTINUL GROS,IN ZONA TRANSVERSALA.BOLUL ALIMENTAR SE VA INCETINI SI IN LIPSA BACILILOR PRIETENI SE VOR DEZV MICROBI IN ZONA ACEEA). REGLEAZA METABOLISMUL,CAPSULELE BAZICE DE LA NEMTI AU DAT REZULTATE.MORINDA CITRIFOLIA E UN FRUCT CARE CRESTE NR CELULELOR T KILLER IAR ALOE FACE DETOX.DACA VREI SA INCERCI,TE PUN IN LEGATURA CU COMPANIA CARE IMPORTA,TI-I TRIMITE CU CURIER.TE-AR AJUNGE CAM 200 RON. VEI GASI SI LA ALTE FIRME PROD ASEMANATOARE DAR MAI SCUMPE SI LA CONCENTRATII RIDICOLE,DAR RECLAMA MARE.
    CREDE-MA,NU VREI ASTA.EU NU AM STIUT.NU CA NU ERAU BUNE...DAR LA BANI MAI MULTI AS FI VRUT CONCENTRATIE MAI MARE.EX FOREVER-ARE ALOE LA 15 %,SCRIE SUB ETICHETA.
    SAU NONI MAI E LA 30 %,A65 RON,SAU MAI CONCENTRAT DAR LA 240 /LITRU.DE LA ASTIALALTI CU 200 SI CEVA RON AI TOATE 3.
    fa mesaj la 0788040283 pt info.
    nu vreau sa le fac reclama mascata
    decat daca ma platesc.
  •  
    • 110 mesaje
    21 Feb 2009, 08:18
    5 2
    DA! Dupa citiva ani si ,,n,, tratamente cu antibiotice mi-a adus Bunul Dumnezeu in cale o doamna doctor deosebita..Mi-a recomandat banalul Biseptol si Imun Aid (pentru intarirea sist.imunitar si Para Protex.Multa sanatate!

Acest mesaj a fost editat de către carmennnn: 18 Oct 2018, 15:06
  •  
    • 1022 mesaje
    21 Feb 2009, 22:47
    1 0
    si eu m-am tratat 5 ani, cu diferite antibiotice, urovaxom, tratamente naturiste..vai in fiecare luna luam antibiotice, tratamentul naturist urmat 2 ani nu stiu daca m-a ajutat ca tot faceam infectie,pana am eliminat un calcul..am mai avut o data sau de 2 ori si gata,e posibil sa ai o obstructie sau nisip care iti favorizeaza, bea multe lichide, e posibil ca infectia urinara sa apara in urma inceperii vietii sexuale, dupa contact trebuie sa urinezi neaparat