AMENOREE
-
31 Iul 2008, 15:250 0Dragele mele va salut pe toate si va cer sa ma ajutati daca puteti cu un sfat.Sa va spun despre ce este vorba:Am avut de cand ma stiu menstruatia neregulata o luna da ,una ba.In urma cu ceva vreme am avut lipsa cam 8 luni.Medicul mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca sunt bine,numai ca am avut un chist care apare deseori la femei si care s-a retras,si ca de vina ar mai fi fost stresul(am urmat tratament si s-a rezolvat dar doar cat am tinut tratamentul).Bun!!!problema am crezut-o rezolvata pana acum patru luni cand mi-a venit ultima data.Va rog din suflet daca stiti sau daca ati avut asa problema,as vrea un tratament naturist pentru ca pe baza hormonala nu mai vreau.Astept un gand de la voi.
-
31 Iul 2008, 23:42fulg de nea, sfatul meu e sa te informezi despre planta Branca ursului. eu zic sa incerci un tratament cu tincura din ac planta. vezi ce se intampla dupa 3 luni.
-
3 Aug 2008, 12:30Buna!Poate isi face cineva timp sa se uite si pe mesajul meu si sa imi spuna daca tinctura de branca ursului este cumva mai buna de cat pastilele cu pulbere.Eu am incercat sa iau pastile insa nu am avut rabdare sa ma tin de ele.Daca mai stiti ce as mai putea sa iau in afara de b.u,as fi tare recunoscatoare pentru un sfat.va pup