Circulatia periferica

•  
    • 727 mesaje
    3 Mai 2004, 15:46
    0 0
    Va rog mult de tot daca stiti cum se poate trata aceasta afectiune sa imi dati si mie cateva sfaturi sau tratamente..
    Eu am mainile si picioarele vesnic reci, chiar si vara la 40 de grade, daca stau in casa si nu fac nimic. In plus , cateodata imi amortesc picioarele f rau, mai ales cand sunt obosita si nu trece decat dupa somn...f ciudat!!!
    Am inteles ca circulatia proasta. e legata si de faptul ca sunt hipotensiva, desi nu stiu ce sa zic..
    Va rog mult de tot ajutat-ma !!
    Merci mult! va pupic
  •  
    • 377 mesaje
    3 Mai 2004, 15:59
    0 0
    Asa mi se intampla si mie. Si eu sunt hipotensiva, s-ar putea sa aiba legatura. Oricum, am inteles ca tutunul, bautura si mancarurile grase accentueaza aceasta stare.
  •  
    • 562 mesaje
    3 Mai 2004, 16:04
    0 0
    Rezultate bune se obtin prin reflexoterapie si masaj. Aveam si eu problema asta. De cand fac masaj, rar mi se mai intampla sa am mainile sau picioarele reci. De fapt si celulita se formeaza tot datorita circulatiei proaste. Succes.
  •  
    • 103 mesaje
    4 Mai 2004, 13:24
    0 0
    iubita, si eu sint o "periferica" si stiu exact cum este, reflexoterapie am facut si eu este super ! dar trebuie sa faci o perioada destul de indelungata...eu am facut vreo 2 luni si mi-era bine atunci dar nu mi-a rezolvat problema in esenta...trebuie sa mergi cam juma de an de apoi....adica sa te tii serios....noi tre sa mai facem simulta miscare, nu conteaza ca e jogging, aerobic sau fitnes..miscare sa fie...te pup
  •  
    • 727 mesaje
    4 Mai 2004, 13:29
    0 0
    Multumesc frumos pt mesaje!! Eu nu am facut nimic pt problema asta pana acum, dar am zis ca nu trebuie sa o las chiar asa in voia sortii.De aceea nu prea stiu cu ce se mananca reflexoterapia asta.. puteti sa imi povestiti din experientele voastre? si m-ar mai interesa si cat costa..
    Miscare mai fac asa din cand in cand, dar nu cred ca asta amelioreaza pb. Pe moment da, dar dupa aceea iar ma apuca tremuratul
    Oare exista vreun medicament pt pb asta?? ceva care sa puna sangele in miscare , nu stiu..
  •  
    • 225 mesaje
    4 Mai 2004, 14:01
    0 0
    SI eu am aceasta problema. Sunt hipotensiva. Si am circulatia foarte proasta. Acum am observat ca am facut si celulita pe coapse. Nu prea fac miscare si am si o munca sedentara. Dar mi-am promis ca ma apuc de alergat. Problema mea e ca nu am cu cine. Si parca singura e mai greu sa ma mobilizez.
    Si am picioarele reci, indiferent de anotimp. E nasol de tot.
  •  
    • 175 mesaje
    4 Mai 2004, 16:17
    0 0
    Si eu sunt hipotensiva. Singurul tratament pe care il stiu din facultate e cura de lichide (macar 3 litri pe zi), sare (daca nu aveti alte boli), 2 cafele pe zi (NU NESS!!!!!!). Pentru "circulatia periferica" (de fapt sunt tulburari vegetative) in plus magneziu. Reflexoterapia ajuta foarte mult. Pana prin anul III de facultate aveam si eu problema asta. Am ras cand ni s-a spus la curs ca femeile care au picioare reci se vindeca in 90% cazuri daca merg desculte (pe atunci nu se prea vorbea de reflexoterapie, dar in fond cand umblam desculte tot reflexoterapie facem) pe terenuri dure (asfalt, aratura) si se expun stimulilor reci (dus cu apa rece, de la talpi spre genunchi, MAXIMUM 2 minute), dar am vazut ca mi-a ajutat.
  •  
    • 562 mesaje
    5 Mai 2004, 09:56
    0 0
    Buna dimineata! Dragele mele este adevarat, pe langa reflexoterapie trebuie sa faci si miscare si sa bei multe lichide. Eu momentan am stopat reflexoterapia dar fac masaj anticelulitic care activeaza circulatia si de trei ori pe saptamana merg la sala.Sportul este foarte important. Nu este eficient sa alergi in jurul parcului-de exemplu-alergarea, sa spun asa este recomandata pentru intarirea miocardului. Deci, exercitiile la sala sunt mult mai eficiente, combinate cu masajul dau rezultate excelente. Succes si ne mai auzim.
  •  
    • 103 mesaje
    6 Mai 2004, 13:46
    0 0
    de exemplu azi fetelor presiunea este f scazura si eu ma simt ca naiba....si cu circulatia mea....(....ajuta reflexo, anul trecut era 150 000, eu faceam la o doamna cumsecade...daca te hotarasti sa te apuci de reflexo, sint cabinete prin Buc, dar ai grija ca nu sint fff profi...intereseaza-te inainte, sa -si faca treaba bine...