Pilulele

•  
    • 939 mesaje
    21 Feb 2002, 04:46
    0 0
    De care mai folositi ? Indicatii/efecte adverse ? Ma intereseaza foarte mult sa aflu si parerea voastra mai ales ca e o problema spinoasa si, intotdeauna, de actualitate. Pt. mine, in acest domeniu, chiar nu exista limita de pret, mai ales ca vorbim de folosire indelungata. Multam fain anticipat
  •  
    2na
    • 266 mesaje
    21 Feb 2002, 15:05
    0 0
    Draga mea, eu nu dar fi-mea foloseste Rigevidon. Sincera sa fiu parerea mea este ca oricare dintre ele folosite multa vreme au efecte adverse (ficat, pancreas, retentie de lichid...).Si apoi cine stie daca mai poti face un copil cind vei dori. Sigur ca trebuie sa te protejezi intr-un fel dar... Oricum nu cred ca trebuie sa iei pastilute pentru ca fac bine altcuiva. Ia numai ce-ti recomanda tie medicul.
  •  
    • 939 mesaje
    21 Feb 2002, 22:43
    0 0
    Cand am luat, a fost la recomandarea medicului. Mi se pare un lucru esential. Si cand voi reincepe, in 2-3 luni, va fi doar dupa consult. Eu am folosit cu mare succes si am fost fff multumita de Logest(de la firma nemteasca Schering).
  •  
    • 54 mesaje
    22 Feb 2002, 08:47
    0 0
    pt.Laperla
    Si eu am luat Logest o perioada.Tu n-ai avut probleme cu greutatea?
    Poate e o chestie psihologica, dar mi s-a parut ca si ele au contribuit putin
    la kg in plus.Binenteles ,depinde de organism .
    Totusi, m-am simtit atat de bine cu ele , incat n-as vrea sa renunt.
    Ce stii despre efectele intreruperii lor?
  •  
    • 939 mesaje
    25 Feb 2002, 11:21
    0 0
    La mine, nu am observat nici o crestere in greutate.S-ar putea sa fie un efect psihologic pt. ca se vorbeste mult de acest efect secundar asociat folosirii pilulelor.In ceea ce priveste intreruperea, din experienta proprie+documentatie(medic, web) nu stiu de efecte secundare.Eu o sa reicep sa le iau in curand dar ma voi duce totusi la un consult.
  •  
    gco
    • 16 mesaje
    18 Iun 2002, 14:23
    0 0
    Nu te duce "totusi"la un consult,ci neaparat!Si vezi sa fie un consult facut ca la carte.Am 28 de ani.Acum vreun an ,am luat timp de sase luni TRIQUILAR,a fost bine,fara nici un efect nedorit(nici ingrasare,nici tensiune,nimic deosebit fata de inainte),atata doar ca,la un moment dat(dupa 6 luni,adica)nu mi-a mai venit ciclul.Pur si simplu.Desi le luasem strict dupa recomandarea medicului,fara exceptie,fara sa uit in fiecare zi.La ora fixa.Am stat amarata doua luni,aproape,si apoi,dupa ce ginecologul mi-a facut un examen ecografic si a decis ca este ceva hormonal,am reusit sa-mi revin la normal(cu MICROGINON).Nu avusesem niciodata dereglari de ciclu mai mari de 2-3 zile (si asta foarte rar).Iti dai seama ce m-am speriat...Asa ca acum folosesc prezervativul,banal,dar..."ce-i in mana,nu-i minciuna".De asta zicaca nu ti se potrivesc pastilutele...poti sa ai probleme mai mari ca inainte de a le lua.Neaparat sa mergi la medic cand incepi,si vezi sa faca mai mult decat sa te cantareasca,sa-ti ia tensiunea.