stare inexplicabila
-
29 Iul 2008, 16:350 0Astazi m-am simtit tare ciudat. Sunt moale, usor confuza, nu ma pot concentra, am probleme si cu memoria. Asezata pe scaun simt ca ma scufund, Cand stau in picioare parca fuge pamantul de sub mine. Sunt senzatii difuze de foarte scurta durata.
De obicei dorm haios si relativ putin 5-6 ore. Nu ma simt obosita dar uneori imi vine greu sa imi fac treaba.
Aveti idee cam ce ar putea fi? Inca nu ma sperie stare asta dar daca mai persista cred ca va trebui sa fac o vizita la medic si nu prea stiu la care.
Multumesc! -
29 Iul 2008, 16:56Simtomele tale pot avea multe cauze. Eu te-as sfatui sa mergi la medicul de familie si te va indruma el incotro sa o apuci.
Printre multe alte cauze, investigheaza Chronic fatigue sindrom. -
30 Iul 2008, 12:58lipsa de vitamine. insa nu stiu ce sa spun de vitaminele astea gen pilule, pastile, etc. cel mai bine incepi sa consumi acele alimente pe care le stii sanatoase dar pe care nu le-ai prea consumat in ultima vreme.
-
30 Iul 2008, 13:16Multumesc, fetelor!
Mananc sanatos, cat se poate, cu calciul am eu ceva probleme pt ca nu il asimilez si in ultima vreme am avut si fluctuatii ale glicemiei.
Eu m-am gandit ca ieri probabil mi-a scazut mult tensiunea. Am avut si o perioada de stres emotional pe care bineinteles l-am ignorat si l-am ascuns.
Siner imi e teama ca un medic alopat ma va trimite la plimbare cu eticheta de ipohondra! -
30 Iul 2008, 13:32nu esti ipohondra,ai dreptate cu glicemia si calciul...vezi cum stai cu amindoua si mai ales cu oboseala
-
30 Iul 2008, 18:56medicii alopati s-au obisnuit de multa vreme sa ia in serios pacientii care sufera de epuizare nervoasa.
oricum, intr-o prima faza tot pe la medicul generalist trebuie sa treci, ca sa iti faca un set de analize si se afle daca pentru rezolvarea problemelor tale este suficient un tratament obisnuit (vitamine, minerale, odihna etc).