produse naturiste forever...
-
0 1am auzit ca exista undeva pe la aurel vlaicu un magazin de desfacere cu medici si sedinte unde prezinta produsele....ati auzit de aceste produse....?
-
Da, eu folosesc de vreo 2 ani atat diverse produse din gama suplimentelor cat si de intretinere,cosmetice.
Chiar sunt multumita,diversele suplimente si sucul de aloe-vera m-au ajutat si in privinta unor probleme de sanatate.
Intr-adevar rezultatele s-au vazut in timp si sunt si destul de scumpe dar parerea mea e ca s-a meritat.
Nu fac reclama
nu sunt reprezentant,doar o consumatoare multumita. -
La Forever nu exista nici un magazin de desfacere. Exista o sala de prezentare la Piata Aviatorilor, unde doar sunt prezentate produsele si unde vorbesc, adeseori, diferiti medici. Forever-ul vinde suplimente nutritive, nicidecum medicamente. Calitatea lor este foarte buna, iar pretul este mare sau mic, in functie de unghiul din care privesti lucrurile. Daca iei in calcul raportul cantitate-calitate-pret, atunci sunt rezonabile, sau chiar ieftine. Daca te gandesti ca o crema de galbenele este 1 leu, iar o crema de aloe cu propolis este 50 de lei, atunci produsele sunt foarte scumpe. De fapt, nu-i asa, si cu trabantul poti sa ajungi pana la urma la destinatie ! (Mai conteaza confortul !!!) Totul depinde de cat pret punem pe sanatatea noastra.
-
are mama colege de serviciu care eu stiu si-au luat sa zic de herpes....o fi dat pe o cutie de 30 ml.50 ron si ia ajuns sa de dea de vreo 5 ori....ideea e ca ia trecut repede si nu i-au mai aparut,a disparut problema.....sau eu stiu creme si geluri pt. durerile de spate sau genunchi....au dat 100 ron ,dar a meritat ca in 2-3 luni s-au mai ameliorat....
-
are mama colege de serviciu care eu stiu si-au luat sa zic de herpes....o fi dat pe o cutie de 30 ml.50 ron si ia ajuns sa de dea de vreo 5 ori....ideea e ca ia trecut repede si nu i-au mai aparut,a disparut problema.....sau eu stiu creme si geluri pt. durerile de spate sau genunchi....au dat 100 ron ,dar a meritat ca in 2-3 luni s-au mai ameliorat....
-
Crema rosie pentru dureri acute costa aproape 40 de lei (aprox 120 de grame), ca sa stiti exact cum stau lucrurile cu pretul acestui produs. Un gel de aloe pentru probleme osoase si articulare costa fix 26 de euro, iar un gel simplu 19,12 euro. Cei care pun adaos comercial fara sa-si informeze clientul de pretul de depozit sunt si amatori in mlm si nesimtiti pe deasupra. Cei inscrisi in Forever pot sa-si comande singuri prin telefon sau internet produsele si nu vor mai depinde de cineva care ii agreseza cu catalogul in fiecare zi la serviciu.