ma duce mama la ginecolog...mi-e frica
-
0 0buna...
mama vrea sa ma duca la ginecolog,pt ca banuieste ca nu mai sunt virgina...eu m-am culcat cu prietenul meu de cate ori dar nu m-a dezvirginat(adica nu mi-a curs at sange) ...daca afla iasa scandal...ma si intrebat daca mai sunt si i am zis ca da...si acum daca afla ce ma fac?...dar la control intra si ea cu mn? ca ma gandeam sa vb cu doctorul sa ii zica ca inca mai sunt?..ast raspuns urgent..va rog...a am 17 ani
-
Te duce la ginecolog sa afle ea daca esti sau nu mai esti virgina??
Suna aiurea...parca te-ar duce la doctor pt linistea ei, nu a ta.
II spui ca nu mai esti si gata.Ce-o sa se intample? Pai o sa zbiere un pic, o sa te paruie...o sa-ti traga si vreuna eventual...si gata.
Dar sa te duci si la ginecolog, pt un control...e bun un control pe an odata ce ai inceput.
Oricum, bine ca ai 17 si nu 15 ca pustoicele fara minte de pe aici care nici nu stiu nici ce-i aia metoda de contraceptie sau pt ce e bun prezervativul.
Stai linistita, o sa fie bine pana la urma.
Pupici. -
uff...inceark sa vb cu mama ta ...sa poate ti'a zis aja sa'ti vada reactia ...poate pana la urma nu te mai duce....mie bunikmea imi zicea in cls a 8 a k ma duce...da yo eram virgina at...ji ink mai sunt ji acum
...poate nu te duce
eee vezi u succes....o sa fie bn :* ai sa vezi...tot rau spre bine
-
Raluca, mi se pare mai copila mama ta decit tine si ceea ce vrea ea sa faca, mi se pare umilitor. Daca ar fi vb de sanatatea ta, tot respectul ca se preocupa!
In alta ordine de idei, poate nu ti s-a rupt himenul (daca spui ca nu ai singerat) sau poate te-ai nascut fara el sau poate s-a rupt cu ceva timp in urma. Din cite stiu eu (dar nu sint sigura ca aceasta informatie nu e ceva basm, deci fa o cercetare pe net), himenul se poate rupe la virste foarte fragede in urma unor exercitii fizice solicitante (gimnastica in special).
Pe de alta parte, oricit de aiurea e ceea ce vrea mama ta de la tine, trebuie sa intelegi ca daca te-ai considerat suficient de adult sa ai o relatie de acest gen, trebuie sa fii si suficient de adulta sa stai in picioare ptr ea si , in final, ce poate mama ta sa faca? o sa te bata? o sa te omoare? Sint acum legi ptr manifestari de acest gen!
Intr-o lume ideala, mama ta ti-ar fi vb despre relatii si ce inseamna toate astea... nu intra in panica ca sigur nu e capat de tara! Ca orice furtuna, se termina si vine iar soarele - sa nu uiti asta nici o secunda.