Diane 35

•  
    • 5 mesaje
    26 Iul 2008, 21:56
    0 0
    Buna fetelor. In urma cu o luna mi-a fost pus diagnosticul de sindromul ovarelor polichistice si mi s-a prescris tratament cu diane 35.
    trebuie sa le incep de sapt asta dar peste o luna cand trebuie sa imi vina CM eu ma intorc in tara(acum nu sunt in romania) si vreau sa plec in vacantza.Intrerbarea mea este dc le iau in continuare fara intrerupere este bine?
    A mai luat cineva asa fara pauza 2 luni?? Va pup si astept raspunsul vostru.
  •  
    • 51 mesaje
    27 Iul 2008, 17:39
    0 0
    Am primit si eu acelas medicament pentru chist ovarian. Le incepi din prima zi de ciclu.Cand le termini faci pauza 7 zile timp in care iti vine CM apoi tot asa continui 21 pastilele 7 pauza.
  •  
    • 551 mesaje
    27 Iul 2008, 18:21
    0 0
    din cate stiu eu diane 35 sunt cele mai periculoase anticonceptionale. cere parerea si altui medic
  •  
    • 45 mesaje
    29 Iul 2008, 14:17
    0 0
    acum 3 sapt am experimentat! am ovare polichistice si am primit ca tratament diane 35 pt ca sunt mai puternice decat jasmin pe care le-am luat 1an si 1/2. nu am putut sa iau diane 35 mai mult de 3 zile. m-am simtit ingrozitor, stari de greata si dureri groaznice de cap. inainte sa iau am consultat si niste forumuri ceea ce nu a fost deloc incurajator. am vb cu medicul si mi-a spus sa intrerup urgent si sa revin la jasmin! deci, fii atenta si anunta orice schimbare. astept vesti de la tine
  •  
    • 689 mesaje
    29 Iul 2008, 16:10
    0 0
    diane35 nu sunt anticonceptionale. Au si acest efect, dar dozajul este mult mai mare si ele la baza sunt medicamente.
  •  
    • 24 mesaje
    30 Iul 2008, 01:34
    0 0
    este obligatoriu ca femeile care sunt diagnosticate cu sindromul ovarelor polichistice sa fie grase?
  •  
    • 45 mesaje
    30 Iul 2008, 09:03
    0 0
    buna intrebare!!! si eu m-am ingrasat in jur de 8 kg in ultima vreme si am citit prin diverse reviste ca ovarele polichistice au legatura cu ingrasatul, in general in zona abdomenului! dar nu stiu ce sa zic, astept urmatoarea intalnire cu medicul sa-l intreb, pana atunci ma tratez cu anticonceptionale si incerc sa mananc mai sanatos
  •  
    • 1092 mesaje
    30 Iul 2008, 19:15
    0 0
    raportez a 5-a zi de diane35 ma simt excelent

ingrasat? pai mie de cateva zile nu mai mi-e pofta de mancare mai deloc. sper s-o tin tot asa

lipsa de chef de sex? no way, abia astept sa-l execut pe infractor

stari naspa? nici cea mai mica durere, sunt ff ok.

acum nah, depinde de persoana. si eu m-am ingrozit cand am citit toate chestiile naspa despre diane, dar ma gandesc ca sunt chestii pe care le poti controla. de ex. pofta de mancare. pentur ca nu te ingrasi de la pastile, ele cel mult iti pot mari apetitul, aici depinde de tine cum gestionezi situatia
  •  
    • 75 mesaje
    30 Iul 2008, 22:02
    0 0
    poy...dk le iei 2 luni in primul rand k se regleaza CM si iti vine fix la 28 d zile(proprie experienta)