teoretic da dar practic nu

•  
    • 12 mesaje
    25 Iul 2008, 16:27
    0 0
    fetelor,am citit peste tot ca in timpul unui act sexual desi baiatul se retrage inainte sa ej exista riscul sa ramai insarcinata...dar eu folosesc aceasta met cu pr meu mai mereu si a functionat cu succes de fiecare data...deci teoreti aceasta met nu este sigura dar practic...as dori opinia unei fete care are mai multa exp.pup
  •  
    • 380 mesaje
    25 Iul 2008, 16:44
    0 0
    Auzi, "teoretic da dar parctic nu".. Asta e cazul tau si nu s-a intamplat pana acum, deci esti iresponsabila sa tragi concluzia asta! Raspunsul corect e ca DA, POTI RAMANE INSARCINATA APLICAND METODA RETRAGERII!!! Cu alte cuvinte, in cazul tau ar fi "teoretic da dar parctic nu PANA ACUM".

Citeste si tu pe net care sunt metodele contraceptive si cam care e probabilitatea de a ramane insarcinata desi le folosesti (astea sunt studii serioase, bazate pe mai multe cazuri, nu ce ai zis tu).
  •  
    • 1639 mesaje
    25 Iul 2008, 16:57
    0 0
    PREZERVATIVUL
    Avantaje: Este singura metoda care protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv SIDA. Folosit corect, este o metoda foarte eficienta. Se gasesc usor si sunt ieftine.
    Dezavantaje: Se pot rupe daca nu sunt folosite corect.

PILULA
    Avantaje: Contine estrogen si progesteron combinate sau doar progesteron, care inhiba ovulatia, fiind o metoda foarte eficienta. Are si alte efecte terapeutice: regleaza frecventa ciclurilor menstruale.
    Dezavantaje: Nu protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala. Trebuie luate in fiecare zi, la aceeasi ora.

DIAFRAGMA
    Avantaje: Este o cupola de silicon care se fixeaza in partea superioara a vaginului, dupa aplicarea gelului spermicid pe ambele fete. Poate fi folosita de femei care nu pot utiliza alte metode contraceptive sau care nu au nevoie de protectie contraceptiva permanenta.
    Dezavantaje: Trebuie tinuta in vagin sase ore dupa contactul sexual.

STERILETUL
    Avantaje: Este un dispozitiv care se insereaza in uter, este sigur si poate fi purtat non-stop de la un an la zece ani.
    Dezavantaje: Poate accentua durerile si sangerarea la ciclu.
  •  
    • 12 mesaje
    25 Iul 2008, 17:09
    0 0
    cunosc toate met dar am spus chestia cu practic nu deoarece cun mai multe prietene care care fac acest lucru...si din acest motiv nush daca sa mai dau crezare tuturor lucrurilor postate p internet...uneori inveti mai bn din fapte reale...si am auzit o multime de discuti p forumuri care sustin totusi ca aceasta metoda nu este chiar atat de ineficienta
  •  
    • 30 mesaje
    25 Iul 2008, 19:43
    0 0
    si daca ramai insarcinata si prietenul iti spune ca nu afost el ca el s-a retras la timp atunci tu ce faci???????????? Mai bine foloseste prezervativul pana inveti mai multe despre celelalte metode
  •  
    • 471 mesaje
    25 Iul 2008, 20:32
    0 0
    Nu mai "promova" lipsa asta de responsabilitate ca pe o metoda contraceptiva! Protejati-va oameni buni,nu va luati dupa (ne)experientele unora care nu au spiritul raspunderii!
  •  
    • 60 mesaje
    25 Iul 2008, 20:38
    0 0
    usurel, fetelor, nu sariti pe ea ca acusi ne luam la cearta si nu e frumos intr-o comunitate ca aceasta

scumpa, sigur esti convinsa ca nu e eficienta 100% metoda asta (n-as garanta nici pt. 60% macar) pt. ca depinde de prea multi factori;

ceea ce nu stii este ca barbatii au o glanda numita glanda lui Cowper prin care se secreta (scuze de cacofonie) acea "picatura a placerii" care contine cativa spermatozoizi si la contactul penis-vagin exista o f. mare sansa sa ramai insarcinata; si la urma urmei...nici el, nici tu nu stiti daca ii scapa totusi o picatura cat de mica, dar semnificativa inainte sa se retraga...cat de mult poate insemna...poate fi echivalentul a 2 gemeni poate

o alta chestie care o mai mentionez este ca, daca esti incordata, daca respingi actul sexual nu sunt sanse sa ramai insarcinata pt ca organismul tau respinge celulele cu codita si probabil de aia nu ai ramas gravida pana acum

mai gandeste-te la un aspect : crezi ca este corect si cinstit ca numai tu sa te simti bine si prietenul tau nu, pt ca el trebuie sa isi amane placerea ca sa nu ramai insarcinata? nu mai bine iti faci ecograf si analize ca sa iei pilule si sa va bucurati fara stres si griji de actul sexual?

iti recomand cu caldura sa discuti cu un voluntar TNT (Tineri Pentru Tineri... este ONG, au si site) sau la un centru de planificare familiala unde absolut nimeni nu te judeca si te indruma
  •  
    • 2520 mesaje
    25 Iul 2008, 21:42
    0 0
    Deacord cu Rarys_sa, nu mai cauta nu stiu ce minuni ca ele s-au inventat deja, trebuie doar sa le folosesti. daca el are obiectii (ca nu-i place prezervativul ) , sa faci bine sa nu-l mai placi nici tu pe el ca nu te respecta.
  •  
    • 1639 mesaje
    25 Iul 2008, 22:11
    0 0
    si o prietena a mea asa o patit...ca zicea ca nu, ca nu se intampla...si apoi ce-o facut...o ajuns la avort...
  •  
    • 471 mesaje
    25 Iul 2008, 23:16
    0 0
    Sunt atatea metode contraceptive in ziua de azi... sa zicem ca nu ii place prezervativul... dar tu poti lua anticonceptionale Banuiesc ca din moment ce faceti sex neprotejati... nu te temi de un BTS Mai sus cineva ti-a enumerat cateva dintre mijloacele de contraceptie... Ar mai fi si un vaccin care se face Deci... ai de unde alege.. Mai bine astazi,decat maine cand deja e prea tarziu... In plus... avortul lasa urme care nu se vad.. (ma refer si la psihic) desi sunt femei care fac avorturile mai des ca vizitele la piata
  •  
    • 22 mesaje
    26 Iul 2008, 17:22
    0 0
    si noi folosim aceeasi metoda si de 10 ani nu am ramas nici macar o data gravida si suntem perfect sanatosi amandoi