Menopauza?Sau?
-
25 Iul 2008, 12:360 0Dragele mele Eve,
Vreau sa va intreb dc ati trecut prin situatii asemanatoare sau dc mamele voastre au avut asa ceva. Mama mea implineste luna asta 59 de ani. A intrat la menopauza de cativa ani buni. Numai ca...are o problema cu bufeurile acelea specifice acestei perioade. Nu atat ca are bufeuri (nu sunt f dese acum), cat ca transpira f mult si f repede in zona cefei(mai ales acum pe caldurile astea) si simte rece gheata acolo. Tb mereu sa se fereasca de curent, are mereu un prosop la ea...Acolo e uda leoarca si moare de frig la ceafa...
E f deranjant..Aveti idee de la ce poate fi? Ce tratament sa urmeze..?Multumesc anticipat...
Sper sa gasim impreuna o solutie... -
25 Iul 2008, 13:06transpiratiile sunt de la menopauza...am o d-na colega cu mine la 60 de ani si spunea ca transpira mult mai mult acum la menopauza...nu stiu cum se poate trata
-
25 Iul 2008, 13:34Si eu ma gandesc ca tot asta e cauza...Dar de ce atat de abundent in zona gatului?!
A mai incercat sa ia o "solutie"Femina...de la Plafar...Dar altceva nu mai stiu.... -
25 Iul 2008, 15:07draga mea,bineinteles ca e de la menopauza, si eu sunt in aceeasi situatie dar trec .daca nu a fost la medic eu zic sa mearga se poate sa fie de la tensiune de la inima etc.dar ar trebui sa o consulte un medic.pt. bufeuri...cam nimic trebuie sa le suportam si sunt al n..aibii nici nu poti sa explici ce simti zici ca iei foc si in minutul urmator sa nu mai poti de frig si tu esti toata transpirata .asa ca asta va cam asteapta si pe voi cele mai tinerele dar mai aveti pina atunci. frumos din partea ta ca te afecteaza starea de sanatate a mamici tale .si ei si tie ca si tuturor EVELOR va doresc multa sanatate .mai vino cu vesti sau poate ca mamica ta va vrea sa scrie
inca o data sanatate -
25 Iul 2008, 20:39Merci mult pt lamuriri, Ana.
O sa incerc sa aflu mai multe...Mama se simte bine, nu are probleme mari.Doar disconfortul asta...I se face f frig acolo, in zona cefei, si tb sa mearga mereu cu un prosopel dupa ea..
Asta e...Mi-e groaza cand ma gandesc ca vom trece prin toate astea
...Uf!