sos ajutatima va rog cat mai rep

•  
    • 2 mesaje
    24 Iul 2008, 22:44
    0 0
    buna.am si eu o problema...am facut sex neprotejat cu prietenul meu,dar eu nu eram suficient de "uda" si ma km durut..apoi a 2 zi am avut un fel de umflatura kre ma deranja si ma manca...si ma ustura la urinat mancarimea a continuat timp de 3 zile iar prietenul meu mia zis si el k ia iesit nijte bubite rosii p "cap" si k il mananca apoi am obs k si eu am inceput sa am un fel de lichid..ceva cu aspect branzos si la fel ma mananca de moarte mentionez k niciunul din noi nu a mai avut contact sexual cu alte persoane si k nu am fcaut sex protejat dekt prima data...ah si k amandoi avem 15 ani si nu vrea sa aud de ginecolog....
  •  
    • 3713 mesaje
    25 Iul 2008, 00:59
    0 0
    sigur niciunul dintre voi nu a mai facut sex cu altcineva?

Ca din ce simptome spui ca ai, pare a fi BTs si TREBUIE sa te duci la ginecolog. Daca a TREBUIT sa faci SEX de la 15ANI , TREBUIE sa te duci si la ginecolog.

Daca lasi boala asta netratata mai tarziu vei avea probleme cu aparatul reproductiv si cand o sa vrei sa ramai insarcinata cu o tampitica, ca tine, nu o sa mai poti!
  •  
    • 471 mesaje
    25 Iul 2008, 01:42
    0 0
    Pai vorba lui Delice,daca ai putut sa faci sex la 15 ani,poti sa mergi si la ginecolog! Trebuia sa sti..ca din moment ce iti incepi viata sexuala,iti asumi mai multe responsabilitati! Teoretic ai devenit femeie... insa practic...
  •  
    • 3036 mesaje
    25 Iul 2008, 04:13
    0 0
    e candidoza, 99%. parerea mea...

nu e grava, si nu e neaparat cu transmitere sexuala. dar trebuie tratata, musai. ovule vaginale cu nistatin pt tine, unguent cu nistatin pt. el, si respectati indicatiile din prospecte. daca nu apare ameliorare inca din primele 2-3 zile de tratament, ma tem ca trebuie mers la medic. daca insa simptomele dispar, continuati tratamentul ca la carte, asa cum scrie in prospecte.

mai cred eu ca tu deja aveai un inceput de candidoza cand ati facut amor (de aici si senzatia ca erai uscata si ca el a fortat nitel) pe care a luat-o si el. nu te speria, candidoza se face, uneori, cand mediul vaginal devine ceva mai acid, de exemplu, din pricina caniculei. si eu patesc asta uneori, si alte femei, de asemenea. masurile de prevenire sunt: o igiena foarte stricta, evitarea caldurii, dusuri racoritoare.
    si barbatii pot face candidoza pe care s-o transmita partenerelor, asa ca... fii cu constiinta impacata, putea fi oricare dintre voi.

stiu ca la 15 ani nu prea aveti conditii sa faceti amor pe indelete, cu dus inainte si dus dupa, dar... ar trebui sa va organizati in asa fel incat sa puteti.
  •  
    • 1022 mesaje
    25 Iul 2008, 08:27
    0 0
    in mod normal al trebui sa faci un examen de secretie sa vezi ce microb e, se poate trata mai exista ovule polyginax sau gynozol..iar pt el crema, pimafucin , clotrimazol totusi tratat" dupa ureche" nu e tocmai corect
  •  
    • 3036 mesaje
    25 Iul 2008, 09:54
    0 0
    chiar daca s-ar duce la ginecolog, nu ar primi rezultatul pe loc si tot de un diagnostic+tratament simptomatic ar avea parte - cel putin in primele cateva zile.

plus ca vorbim despre medicamente relativ safe, care oricum se vand fara reteta.
  •  
    • 427 mesaje
    25 Iul 2008, 13:09
    0 0
    am auzit ca apa si bicarbonatul face bine ....e bine sa te speli cu asa ceva.....
  •  
    • 12 mesaje
    25 Iul 2008, 16:36
    0 0
    esti sigura de toate datele problemei p care ni le-ai dat?dupa parerea mea tre sa fie vb de o boala cu transm sexuala...inteleg k e greu sa mergi la ginecolog dar cred k este sg sol de a te trata...daca nu vrei un tratament sigur si rapid si poti sa rezisti in acest fel poti astepta cateva zile,bineinteles fara sex,cu bai frecvente fara sa folosesti sapunuri parfumate....cine stie poate iti va trece de la sine,nu poti sti sigur ce este...dar sfatul meu este sa mergi la ginecolog
  •  
    • 2 mesaje
    25 Iul 2008, 22:13
    0 0
    va multumesc pt sfaturi....o sa incerc donna cum ai zis si bineinteles cu nijte spalaturi...mas duce la ginecolog dar e un oras prea mic cu un singur cabinet ginecologic si ma tem sa nu iau mai multe boli de acolo pt k au nijte conditii de mizerie si nici mama mea nu jtie k miam inceput viata sex asa k o sa fie mai greu si de la o vizita la ginecolog ar afla tot orasul ceea ce ar fi ff nashpa si jenant...multumesc ink o data..