va rog dati-mi un sfat!!!!
-
24 Iul 2008, 18:440 0Acum 3 ani m-am dus de urgenta la medic deoarece nu mai puteam suporta durerea de picioare...Doctorul m-a diagnosticat cu veruci si m-a cauterizat,cu toate astea ele au revenit...La un an mai tarziu m-am operat la o clinica din orasul meu cu laserul crezand ca voi scapata si cu toate astea ele iar au revenit...Dati-mi un sfat va rog cei care a-ti avut si v-ati vindecat deoarece durerile sunt insuportabile cu orice m-as incalta...Exista cineva care s-a vindceta de asa ceva? va multumesc
-
24 Iul 2008, 23:04eu am avut una foarte urata si mare, neobisnuit de mare (nu mai puteam calca) dar am cauterizat-o la o policlinica in cluj si nu mi-a mai aparut.
-
24 Iul 2008, 23:11geanylov, stiu doar din auzite ca daca iti par varice o data, probabilitatea sa reapara e foarte mare. Nu stiu exact sa-ti spun de ce, dar cred ca are ceva legatura cu circulatia singelui. Poate ar fi nimerit sa mai cauti informatii pe net pe site-uri de sanatate.
Multa sanatate sa ai! -
24 Iul 2008, 23:27buna cred ca se referea la veruci = negi nu varice.
Din ce stiu eu , de virusul care determina aparitia verucilor nu poti scapa , ci doar preveni aparitia lor.
Verucile apar in perioade in care organismul este slabit , pe fond de stres ,oboseala.
Iti recomand sa faci din cand in cand niste cure pentru cresterea imunitatii (naturiste sau prin suplimente nutritive).Mai mult de atat nu cred ca poti influenta reaparitia lor.