hernie diafragmatica
-
2 Mai 2004, 17:370 0Salut! Sunt insarcinata in 24 de saptamani si am aflat ca fetita mea are hernie diafragmatica pe partea dreapta, cu anse intestinale in cutia toracica. Mi s-a sugerat ca as putea renunta la sarcina, desi afectiunea este operabila, iar fetita are sanse de recuperare(circa 50% din copii evolueaza normal). Ea este foarte vioaie, a luat foarte bine in greutate, este normal dezvoltata in rest. Sunt disperata, nu pot lua o decizie, imi doresc foarte mult copilul, am pierdut o sarcina acum un an si nu stiu daca pot merge la spital gandindu-ma ca imi vor scoate copilul si ea va muri. Ce ati face in locul meu? Ati risca sau ati renunta? Va multumesc!
-
3 Mai 2004, 11:47Draga mea, cred ca raspunsul trebuie sa il iei singura (sau impreuna cu tatal bebelinei).
Oricare ar fi decizia eu iti doresc sa multa sanatete si tarie! -
3 Apr 2006, 21:03buna. si eu sunt in aceiasi situatie ca si tine. cine tia facut tie ecografia? ce ai aflat mai multe despre ce poti face?
as vrea sa discutam mai multe daca se poate. -
3 Apr 2006, 23:21Uitati ce am gasit in speranta ca va ajuta cu ceva,poate luati cumva legatura cu mamica in cauza
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=548
Sanatate multa! -
19 Feb 2011, 11:15Buna ziua !
Sunt noua pe acest forum si as vrea si eu sa va intreb pe cele care v-ati confruntat cu diagnostic hernie diafragmatica diagnosticata intrauterin pasii care i-ati urmat, unde ati nascut , cum au evoluat copii ulterior ?
Va multumesc anticipat