vergeturi
-
23 Iul 2008, 13:100 0Dragi Eve, Cum necum, odata cu varsta de 30 de ani m a m ales cu vergeturi pe coapse. Va rog, cee care lupta cu ele, dati mi si mie sfaturic cum pot fi combatute. Gimnastica, ce creme, sfaturi miraculoase...help!
-
23 Iul 2008, 13:53daca nu te gandesti la operatie estetica, impaca-te cu ideea ca restul tratamentelor doar le atenueaza nitel.
da, e nashpa... stiu. -
23 Iul 2008, 16:22Adelina multumesc de indrumare dar deja am apelat la varu' gogle , asa cum face oricine cand are nevoie de o informatie. Aici m am adresat pentru sfaturi de la eve care au si abordat problema cu ceva rezultate.
Donna, multumesc de sfat, ma duc sa mi fac abonament la sala
-
23 Iul 2008, 19:58aceeasi , apuca -te de sport! genuflexiuni, fandari, extensii, chiar si abdomene. si eu am vergeturi , nu stiu cum m -am pricopsit cu ele, dar incerc, cat de cat sa fac sport in fiecare zi. te anunt ca nu dispar, mama lor, deloc, dar macar se cunoaste ca imi sunt lucrati muschii.
-
26 Iul 2008, 01:58Mi-am vindecat total vergeturile de pe sani cu Bioptron, in 2 saptamani cu sedinte zilnice. Am avut noroc ca erau rozalii si am actionat repede. In schimb pe coapse am si eu vergeturi albe, insa nu se mai poate face nimic, m-am resemnat...