IgG pozitiv va rog un sfat
-
22 Iul 2008, 12:270 0Buna fetelor am si eu nevoie de un sfat. Imi doresc sa ramin insarcinata si m-am gindit sa imi repet niste analize importante, si am fost la medicul de familie . I-am zis ce vreau, si surpriza acum cind au venit rezultatele am fost surprinsa sa vad ca ea mi=a facut la citomegalovirus si la celelalte numai IgG , care mie mi-a iesit pozitiv
Din cite stiu eu IgG pozitiv inseamna ca am anticorpi la citomegalovirus, si nu este un rezultat prost, din contra....nu? mi-a mai iesit pozitiv si anul trecut cind am facut analize...
Numai ca doctorita asta nu mi-a facut si IgM!!!!!! ce era mai important.
Voi ce stiti? odata ce am anticorpi e posibil sa mai fac infectia odata? adica sa iasa IgM pozitiv??
oricum ma duc la ginecologul meu vineri si cer mai multe sfaturi, dar as vrea niste pareri si de la voi...
nu stiu ce sa fac, zielel astea este si sapt fertila si nu stiu ce sa fac....
multumesc frumos -
22 Iul 2008, 13:36Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine! Am facut analizele si ma pregatesc de interpretare, am programare martea viitoare.
Deci, din cate am citit eu pe toate forumurile posibile, IgG e OK! Ai anticorpi si e bine! Mi-e mi-au facut si cealata chestie sa vada daca am infectie si acolo a iesit negativ, ceea ce e bine!
Poti sa mai ceri o tura de analize sau sa cauti pe internet care sunt cele recomandate! Nu strica sa faci si o ecografie ginecologica pe langa toate astea.. Sanatate si nu iti face griji, totul o sa fie bine! O sa fii o mamica fericita! -
22 Iul 2008, 14:17multumesc monica de incurajari, sper sa fie la fel si pt tine..
stiu ca IgG pozitiv e bun, dar imi pare rau ca nu mi-a facut si IgM sa vedem ala cum iese....nu stiu daca o fi posibil sa iasa amindoua pozitive??? adica sa am si anticopri si infectie propriu zisa....asta incerc sa aflu...
oricum vineri ma duc la doctor si sa vedem parerea lui...