Este ok, oare??
-
21 Iul 2008, 20:480 0Buna seara tuturor!

Avand in vedere ca am probleme cu: fierea (fiere lenesa, malformata), stomacul (ulcer) si colon iritabil, sunt obligata sa tin un regim alimentar cam strict. Ca sa echilibrez cumva aportul de vitamine, minerale care trebuie dat organismului iau suplimente nutritive (cam 2 saptamani pe luna).
Este ok? Ce parerea aveti?
Va multumesc.
-
22 Iul 2008, 13:09si eu am cam aceeasi problema
pt ca nu am tinut un regim si am mancat diverse chestii interzise
, aseara am facut o criza de fiere
nici acum nu ma simt prea bine
in leg cu vitaminele , eu cred ca este ok !
tu ce regim alimentar urmezi ? -
22 Iul 2008, 13:50woof si eu am avut probleme cu stomacul...defapt cred ca mai am, dar fiindca mie nu mi-a putut face endoscopie ca mi se facea rau am tinut 2 saptamani regim...ce sa zic, am stat numai in pat, dormeam si tv....nici sa stau in picioare nu puteam asa lesinata eram cum imi era obisnuit stomacul cu alte tipuri de mancare....am slabit atunci 6 kg
as tine din nou asa ceva
numai pt. slabit dar nu pot ca acum nu ma obliga nimeni.. -
22 Iul 2008, 18:18Eva, fara prajeli, carne grasa, grasimi, ceapa, usturoi, castraveti, ardei, unt, margarina,oua prajite..... din astea......
Fara fructe proaspete (imi irita colonul) -
23 Iul 2008, 13:16am inteles
eu am facut endoscopie si mi-a zis ca am dischienzie biliara !
am urmat un tratament o luna si m-am simtit f bine
in perioada tratamentului am tinut si regim alimentar , medicul mi-a zis sa am grija ce mananc ! fara rosii , prajeli , grasimi , castravete si fructe dar fara coaja
cum ziceam , m-am simtit f bine , insa am terminat tartamnentul , si nu am mai tinut nici regim alimentar , am mancat cartofi prajiti nu mi-a fost rau si am mancat si a doua oara si uite asa incet incet a incept sa imi fie rau si sa nu am simt bine
nu beau sucuri acidulate alcool si cafea si nici nu fumez
din cand in cand mai iau panzcebil , colebil si ranitidina , depinde de simptome
la endoscopie nu mi-a zis ca as avea probleme si cu colonul