negi genitali

•  
    • 59 mesaje
    21 Iul 2008, 20:28
    0 0
    Am fost diagnosticata cu negi genitali si sunt f speriata pt ca iau si atibiotic pt o raceala la ovar si am si o rana pe col. mi i-a cauterizat si mi-a dat un tratament la dermatologie pt imunitatea organismului dar imi este f frica. Exista vreun tratament naturist sau vreun doctor bun in iasi care se ocupa de asa ceva?sau care sunt pasii de tratament?
  •  
    • 1767 mesaje
    21 Iul 2008, 22:51
    0 0
    Termina cu prostiile!
    Tratament naturist pt negi genitali??? Tu stii de la ce ies acestia? Ce ti-a scris Dl. Dr. in diagnostic?... (scrie tu ca sa nu scriu eu)
  •  
    • 59 mesaje
    21 Iul 2008, 22:59
    0 0
    stiu ca nu se trateaza naturist dar ma gandeam la ceva pt intarirea organismului.Oricum mai imp acum e sa stiu ce e de facut intr-o astfel de situatie pt ca mi-e f frica .Doctorul ginecolog m-a trimis la dermato, acolo cik mi i-a cauterizat cu o sol si mi-a dat niste pastile pt imunitate dar nu stiu ce sa cred si daca asa am incrdere in acest tratament.mi-e frica sa nu se inmultesaca?ce sa fac?nu mai pot dormi nici noaptea.
  •  
    • 2520 mesaje
    21 Iul 2008, 23:35
    0 0
    Melania, nu stiu sa-ti spun nimic despre pb ta medicala, dar stiu ca atita vreme cit psihicul tau e la pamint, nici fizic nu iti va fi usor deloc. Incearca sa treci peste panica. Ia lucrurile sistematic: in primul rind analizeaza situatia cit mai obiectiv cu putinta si vei observa ca nu e chiar capat de tara. In al doilea rind, fa exact ceea ce ai intrebat aici: cauta inca un medic - dupa a mea parere, daca aveai un medic potrivit, nu mai erai aici sa pui intrebarea unor necunoscatori.
    Inca o data: nu lua pb care ti s-a pus in cale atit de tragic, in viata se intimpla multe si acest "ghem" de multe, ne pregateste mai bine ptr viitor.
    Multa sanatate sa ai.

p.s. poti gasi tratamente naturiste, dar as sugera sa le folosesti in paralel cu cele conventionale.
  •  
    • 1767 mesaje
    22 Iul 2008, 00:07
    0 0
    Daca au fost cauterizati inseamna ca vor disparea ...continua tratamentul si vei vedea ca va fi bine ...
    A zis bine eva de mai sus:consulta inca un dr(la un cabinet particular as recomanda eu) ... boala sexuala trebuie tinuta sub control(ai grija cu ea si nu te neglija.)..cu tratament adecvat va trece si aceasta.

Toate acestea te vor intari...la figurat ...si vei privi altfel lucrurile peste cateva luni si mult mai stapana pe tine.

Cat despre intarirea imunitatii...niste vitamine as zice ca ar fi bune de luat.Supradin efervescent e foarte bun...intreaba totusi dr daca poti sa il iei.
  •  
    • 59 mesaje
    22 Iul 2008, 09:59
    0 0
    Va multumesc mult pentru incurajari....simt ca vreau sa am incredere in ceva si intr-un doctor bun. Asa imi pun o mie de intrebari si deja vad o mie de riscuri avand in vedere si celellate pb ginegologice pe care le am in afara de negi. Oare ar trebui sa consult un medic dermatolog sau ginecolog?ca pe mine de la ginecol m-a trimis la dermato. Niste doctori f buni dermato sau ginecol din Iasi care se ocupa de asa ceva??va mult
  •  
    • 1767 mesaje
    22 Iul 2008, 10:38
    0 0
    Un medic ginecolog....nu are nicio treaba dermatologul cu problema genitala...in cazul tau.Pt ca la dermato trebuie sa se duca partenerul tau pt un consult.
    Nu te pot ajuta cu vreo recomandare pt ca sunt din alt oras.
    Du-te la un cabinet particular (lasi mai multi bani dar se ocupa mai bine de tine).
    Negi vaginali inseamna HPV (se trateaza cu o solutie care ii va albi in prealabil si apoi vor cadea-negii...dupa care tratament adecvat pt tratarea acestui virus viral cu transmitere sexuala)...cauta pe eva detalii, cauta pe net si termin-o! (boala adica).
    Nu te speria ...tratata va disparea.

Apoi fa-ti un obiecei in a te duce cel putin o data pe an la ginecolog si fa-ti toate analizele necesare.

O intrebare pt tine: cum ai descoperit ca ai colon iritabil si ai o rana pe col?Ce analiza ai facut si cat a costat?
    Mercic!
  •  
    • 59 mesaje
    22 Iul 2008, 15:13
    0 0
    Nu mi-a facut nici o analiza...mi-a zis din burta ,tocmai de asta m-am dus la alt doctor care o sa-mi ia lama sa vada cik vreo 21 lei costa dar e la policlinica nu la particular.