cum pot sa scap de pureci :(
-
20 Iul 2008, 20:390 0Buna!
Am ajuns sa primesc si eu pureci, nu stiu de unde pt ca nu am nici pisici nici caini. Am inteles ca se primesc si prin mijloace de transport in comun ca sar ca naiba dintr-un loc in altul si asta am obs si eu.
Am vazut pe perna o insecta mica neagra dar eu nu stiam ce ii pt ca pana acum in viata mea nu am vazut purice, apoi mama mi-a zis k e purice.
Cum pot sa scap de ei, cu ce solutie sa dau si prin casa si pe haine, hainele imi sunt pline azi cand m-am uitat pe tricoul ce l-am purtat ieri sigur erau vreo 4-5, si tot corpul mi plin de muscaturi.
va rog sa-mi dati un sfat!
Merci anticipat! -
20 Iul 2008, 21:12cumperi de la farmacia veterinara o fiola de neostomozan si o dizolvi intr-o sticla de 0,5 l cu apa si ii pui o pompita cu pulverizator si poti sa stropesti in toata casa.e bun si pt muste si tantari
-
22 Iul 2008, 14:12si pot sa pun din solutia asta si pe haine???? pentru ca am gasit pe cateva, care le-am folosit sapt trecuta si alea le-am spalat dar poate au intrat deja si prin dulap dar acuma nu pot sa-mi spal toate hainele.
nu va fi nicio problema daca pulverizez si prin dulapul cu haine?
pls raspundeti.
merci mult! -
22 Iul 2008, 14:39poti sa pulverizezi peste tot ca nu se intampla nimic rau si nici nu are miros ciudat.Solutia este pt imbaierea animalelor de casa dar se dizolva intr-o cantitate mai mare de apa
-
22 Iul 2008, 19:47esti sigura k scap?eu am purici de sambata asta si deja nu mai pot de mancarime. am constatat k am pureci supa ce am vazut un purece si tot atunci cu aparut si primele muscaturi.