AM NEVOIE DE AJUTORUL VOstru !!

•  
    • 2 mesaje
    19 Iul 2008, 20:59
    0 0
    stiu ca o sa ma bombardati cu critici si le accept dar va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri.sunt sigura ca unele din voi ati trecut prin asta.am 15 ani.sa va spun cum sta treaba.pe 30 luna trecuta mi-a trecut menstruatie.pe 1 am avut un contaact sexual la care sa rupt prezervativul.am luat pastilele de postinor imediat.eu cred ca siau facut efectul deoarece am avut acele sangerari peste 7 zile.(au durat 3 zile).inainte cu o zi de aceste sangerari am mai avut un cintact sexual la care iar sa rupt prezervativul.neam dat seama imediat de ruperea lui si neam oprit.mi-e tare frica ca am ramas insarcinata.nu stiu ce sa mai fac.nu am semne de sarcina.doar o pofta mare de mancare care banuiesc ca ar fi din cauza stresului teribil...va rog dati-mi si mie un raspuns.ce sanse sunt sa fi ramas insarcinata?
  •  
    • 369 mesaje
    19 Iul 2008, 21:29
    0 0
    fa un test de sarcina si NEAPARAT schimbati marca de prezervative. sau gaseste-ti alt iubit cu capul pe umeri care sa stie ce prezervative sa foloseasca.
  •  
    • 650 mesaje
    19 Iul 2008, 22:08
    0 0
    ralu, ascult-o pe anaissa! nu vreau sa par nu stiu cum dar of, ce tanara esti! .................................
  •  
    • 21507 mesaje
    19 Iul 2008, 22:31
    0 0
    e bine sa va informati,inainte,daca tot aveti griji de astea,sexuale...
  •  
    • 87 mesaje
    23 Iul 2008, 01:34
    0 0
    Da voi ce prezervative folositi? D-alea de la 38? Care este probabilitatea sa se rupa doua prezervative intr-un timp atat de scurt?
    Io zic asa: ori e foarte dotat in p.la gagiu-tu, ori ne minti si ti-ai tras-o fara prezervativ - caz in care meriti stresul!