multivitamine
-
0 0ce complex de multivitamine si minerale folositi pentru a face fata cu brio unei diete severe?
-
MagneB6. e bun si in afara curelor. Nu iti face pofta de mancare. Ocoleste Vitamaxul daca esti la cura. Eu am luat Vitamax in primul an de facultate pentru ca slabisem prea mult in timp foarte scurt. Ghici?! Dupa aia am pus tot la loc si inca ceva pe deasupra. as fi mancat si sina de tren dupa Vitamax.
-
Si eu am luat Pharmaton, la recomandarea medicului de familie - m-am simtit super! Am luat o capsula pe zi si vreau sa va spun ca dupa 5-6 zile de cura am inceput deja sa simt efectele: ma trezeam dimineata mult mai usor, seara parca nici nu mai simteam oboseala... Se pare ca e bun si pentru memorie (are ceva lecitina). Si nici nu mi-a crescut pofta de mancare. Este clar de incercat!
-
Si eu am luat Pharmaton, la recomandarea medicului de familie - m-am simtit super! Am luat o capsula pe zi si vreau sa va spun ca dupa 5-6 zile de cura am inceput deja sa simt efectele: ma trezeam dimineata mult mai usor, seara parca nici nu mai simteam oboseala... Se pare ca e bun si pentru memorie (are ceva lecitina). Si nici nu mi-a crescut pofta de mancare. Este clar de incercat!
-
-
eu iti recomand niste produse romanesti, suplimente nutritive, foarte bune si toate contin numai vitamine, ca mg etc. in functie de necesitati: CAVIT, Magneziu Forte cu vit B6, CA MG cu vit D, ASCOLECITIN (preferatul meu), Vitamina A+D2. eu mananc cavit de cand eram mica si are vreo 10 vitamine in el.
-
LifePak - Ce este LifePak?
Este un program general de nutritie si de echilibrare, care asigura o cantitate optima din toate acele substante nutritive, indispensabile si benefice, care sunt necesare pentru mentinerea sanatatii si a unei starii generale bune a organismului uman.
LifePak nu este doar o multi-vitamina! – este un program complet de nutritie.
LifePak are urmatoarele efecte:
• Focalizeaza pe lipsurile de substante nutritive.
• Sprijina sistemul cardiovascular.
• Asigura elementele nutritive pentru întregul sistem osos.
• Faciliteaza functionarea optima a sistemului imunitar.
• Sprijina metabolismul corect, având un efect pozitiv asupra glicemiei.
• Incetineste procesele de îmbatrânire.
• Mareste capacitatea de aparare a organismului prin antioxidanti!
Hranirea oaselor – toate aceste elemente sunt in doza zilnica de LifePak
• calciu (500 mg) necesar de baza pentru oase; recomandat: 1000-1300 mg/zi
• magneziu(250 mg): mg necesar de baza pt dezvoltarea oaselor; RDA: 280-320 mg/zi
• vitamina D(400 IU): fixeaza Ca si Mg in oase; in tarile din est se duce lipsa
• vitamina K (40 mcg):transporta Ca in oase
• siliciu (3 mg): colagen in oase
• bor(3 mg): fixeaza functionarea celulei osoase
• izoflavonele din soia(10 mg): regleaza metabolismul de calciu din oase
LifePak ajuta la stabilizarea glicemiei, sprijina toleranta la glucoza si metabolismul insulinei
Crom, 200 mcg: – Necesar în mecanismul de producere al insulinei. – De cele mai multe ori cu alimentele nu se introduce cantitatea necesara
mai putin de 50 mcg/zi
Vitamina C, 500 mg
Vitamina E, 300 UI
Acid Alfa-Lipoic, 30 mg
Magneziu, 250 mg
Fier, 15 mg
Corectează deficientele nutritionale
LifePak creşte baza sănătătii dvs. zilnice prin alimentarea corpului dvs. cu mai mult de 20 vitamine şi minerale, esentiale pentru o sănătate optimă si energie. Ghidul Departamentului Agriculturii din SUA pe 2005 arată deficientele nutritive care persistă (vitamina B12 şi D pentru cei în vârstă, fierul pentru gravide, etc.) emitând următoarea recomandare: “…..eforturile sunt pentru promovarea dietei cu vitamina E, calcium, magneziu, potasiu si fibre de către copii si adulti si promovarea luării de vitamine A şi C de către adulti”.
ro.nsedreams.com