multivitamine

•  
    • 64 mesaje
    30 Apr 2004, 10:26
    0 0
    ce complex de multivitamine si minerale folositi pentru a face fata cu brio unei diete severe?
  •  
    • 200 mesaje
    30 Apr 2004, 11:10
    0 0
    Eu nu tin nici o dieta,dar sunt foarte slaba si am incercat cu Vitamax, cu Spirulina si cu Laptisor de matca pentru a-mi intari organismul.
    Incearca poate te ajuta cumva.
  •  
    • 1208 mesaje
    30 Apr 2004, 14:52
    0 1
    Optima Forte sau Eurovita Multiminerale.
  •  
    • 765 mesaje
    1 Mai 2004, 00:27
    0 1
    Nature-Min si Fields of Greens.
  •  
    • 64 mesaje
    19 Mai 2004, 09:45
    0 0
    mi-am luat Pharmaton, la recomandarea farmacistei. capsulele sunt cam mari dar au multe componente
  •  
    • 727 mesaje
    19 Mai 2004, 09:54
    0 0
    A incercat vreuna Ginsavit??? Eu nu le iau la recomandarea nici unui doctor, mi le-a adus cineva, dar eram curioasa daca sunt bune de ceva..Oricum, rau nu au ce sa imi faca..
  •  
    • 63 mesaje
    19 Mai 2004, 10:15
    0 1
    eu iau Eurovita de 2 saptamani si sunt foarte multumita. Nu mai am aceleasi` stari de somnolenta si ma simt mai plina de energie.
  •  
    • 1101 mesaje
    19 Mai 2004, 11:45
    0 0
    am luat si eu si fratele eurovita... o saptamana dupa ce le-am terminat ne-a fost super naspa, eram ff obositi, ziceai ca o sa ne scurgem de pe picioare... nu o sa le mai iau niciodata!!
  •  
    • 3 mesaje
    21 Mai 2004, 18:09
    0 0
    Toate acestea sunt prostii...
  •  
    • 2144 mesaje
    21 Mai 2004, 18:20
    0 0
    MagneB6. e bun si in afara curelor. Nu iti face pofta de mancare. Ocoleste Vitamaxul daca esti la cura. Eu am luat Vitamax in primul an de facultate pentru ca slabisem prea mult in timp foarte scurt. Ghici?! Dupa aia am pus tot la loc si inca ceva pe deasupra. as fi mancat si sina de tren dupa Vitamax.
  •  
    • 217 mesaje
    21 Mai 2004, 22:47
    0 0
  •  
    • 217 mesaje
    23 Mai 2004, 21:41
    0 0
  •  
    • 221 mesaje
    28 Mai 2004, 12:44
    0 0
    Eurovita am luat si eu si nu au avut absolut nici un efect. Inschimb mama mea, care s-a simtit foarte haios iarna asta a luat prin martie Ginsavit si i-a facut foarte bine. A capatat mai multa energie si se simte mult mai bine, asa ca eu il recomand cu caldura.
  •  
    • 3 mesaje
    4 Iun 2004, 15:29
    1 0
    Si eu am luat Pharmaton, la recomandarea medicului de familie - m-am simtit super! Am luat o capsula pe zi si vreau sa va spun ca dupa 5-6 zile de cura am inceput deja sa simt efectele: ma trezeam dimineata mult mai usor, seara parca nici nu mai simteam oboseala... Se pare ca e bun si pentru memorie (are ceva lecitina). Si nici nu mi-a crescut pofta de mancare. Este clar de incercat!
  •  
    • 3 mesaje
    4 Iun 2004, 15:30
    1 0
    Si eu am luat Pharmaton, la recomandarea medicului de familie - m-am simtit super! Am luat o capsula pe zi si vreau sa va spun ca dupa 5-6 zile de cura am inceput deja sa simt efectele: ma trezeam dimineata mult mai usor, seara parca nici nu mai simteam oboseala... Se pare ca e bun si pentru memorie (are ceva lecitina). Si nici nu mi-a crescut pofta de mancare. Este clar de incercat!
  •  
    • 3 mesaje
    4 Iun 2004, 15:30
    1 0
  •  
    • 185 mesaje
    4 Iun 2004, 16:31
    0 0
    eu iti recomand niste produse romanesti, suplimente nutritive, foarte bune si toate contin numai vitamine, ca mg etc. in functie de necesitati: CAVIT, Magneziu Forte cu vit B6, CA MG cu vit D, ASCOLECITIN (preferatul meu), Vitamina A+D2. eu mananc cavit de cand eram mica si are vreo 10 vitamine in el.
  •  
    • 1222 mesaje
    7 Iun 2004, 15:59
    0 0
    `
  •  
    • 335 mesaje
    6 Feb 2006, 21:01
    0 0
    Fetelor, ati incercat Extravit M de la Hofigal? Mi-am luat un tub si am ramas placut surprinsa: sunt niste tablete maricele, roz si care miros atat de bine...Care fost impresia lasata dupa administrare? Sunt bune?
    Si ce suplimente minerale folositi voi?
  •  
    • 1 mesaje
    3 Feb 2012, 20:55
    0 0
    LifePak - Ce este LifePak?
    Este un program general de nutritie si de echilibrare, care asigura o cantitate optima din toate acele substante nutritive, indispensabile si benefice, care sunt necesare pentru mentinerea sanatatii si a unei starii generale bune a organismului uman.

LifePak nu este doar o multi-vitamina! – este un program complet de nutritie.

LifePak are urmatoarele efecte:
    • Focalizeaza pe lipsurile de substante nutritive.
    • Sprijina sistemul cardiovascular.
    • Asigura elementele nutritive pentru întregul sistem osos.
    • Faciliteaza functionarea optima a sistemului imunitar.
    • Sprijina metabolismul corect, având un efect pozitiv asupra glicemiei.
    • Incetineste procesele de îmbatrânire.
    • Mareste capacitatea de aparare a organismului prin antioxidanti!

Hranirea oaselor – toate aceste elemente sunt in doza zilnica de LifePak
    • calciu (500 mg) necesar de baza pentru oase; recomandat: 1000-1300 mg/zi
    • magneziu(250 mg): mg necesar de baza pt dezvoltarea oaselor; RDA: 280-320 mg/zi
    • vitamina D(400 IU): fixeaza Ca si Mg in oase; in tarile din est se duce lipsa
    • vitamina K (40 mcg):transporta Ca in oase
    • siliciu (3 mg): colagen in oase
    • bor(3 mg): fixeaza functionarea celulei osoase
    • izoflavonele din soia(10 mg): regleaza metabolismul de calciu din oase
    LifePak ajuta la stabilizarea glicemiei, sprijina toleranta la glucoza si metabolismul insulinei
    Crom, 200 mcg: – Necesar în mecanismul de producere al insulinei. – De cele mai multe ori cu alimentele nu se introduce cantitatea necesara 
    mai putin de 50 mcg/zi
    Vitamina C, 500 mg
    Vitamina E, 300 UI
    Acid Alfa-Lipoic, 30 mg
    Magneziu, 250 mg
    Fier, 15 mg

Corectează deficientele nutritionale
    LifePak creşte baza sănătătii dvs. zilnice prin alimentarea corpului dvs. cu mai mult de 20 vitamine şi minerale, esentiale pentru o sănătate optimă si energie. Ghidul Departamentului Agriculturii din SUA pe 2005 arată deficientele nutritive care persistă (vitamina B12 şi D pentru cei în vârstă, fierul pentru gravide, etc.) emitând următoarea recomandare: “…..eforturile sunt pentru promovarea dietei cu vitamina E, calcium, magneziu, potasiu si fibre de către copii si adulti si promovarea luării de vitamine A şi C de către adulti”.

ro.nsedreams.com