ce sa fac???

•  
    • 1 mesaje
    16 Iul 2008, 10:23
    0 0
    am nevoie de un sfat!!va rog.sunt insarcinata.eu imi vreau copilul dar prietenul meu nu il vrea..spune ca nu avem o stare materiala prea buna iar un copil are nevoie de multe.va rog spuneti-mi cum sa-l conving sa accepte copilul.ce sa fac?eu nu vreau sa fac avort
  •  
    • 3036 mesaje
    16 Iul 2008, 10:31
    0 0
    mda... dar probabil nici nu poti sa-l cresti singura...

oricum, sa zicem ca l-ai convinge pe prietenul tau sa te ia de nevasta... in majoritatea cazurilor, astfel de casnicii se destrama inca din primii ani de viata ai copilului, si tot singura vei ajunge sa-l cresti...

gandeste-te ca nasterea unui copil pune in mare dificultate viata de cuplu chiar si in cazul casniciilor cu vechime si cu o situatie financiara buna....

una peste alta, daca poti forta un barbat sa te ia de nevasta cand ramai insarcinata, totusi nu il poti forta sa fie fericit traind intr-o situatie pe care nu si-a dorit-o.

intra la sectiunea Dragoste&Sex si citeste prin arhiva; vei gasi multe astfel de cazuri, care s-au petrecut chiar sub ochii nostri.

eu insami sunt satula sa vad, printre colegi si prieteni, femei care raman insarcinate, barbati nevoiti sa le ia de nevasta, si, in final, divorturi cand copilul are 1-2 anisori, apoi femeile zbatandu-se pentru recapatarea jobului si pentru pensia alimentara, alergand cu limba de-un cot intre serviciu, piata, pediatru, cresa, parc, plata facturilor, reparatia tevilor din baie etc etc etc...
  •  
    • 171 mesaje
    16 Iul 2008, 22:28
    0 0
    Sa faci copil in ziua de azi trebuie sa l vrei nebuneste, nu exista alrceva in viata ta mai bun, el e pe primul loc, daca eziti nu-l fa, daca nu esti 110% ca-l vrei, ca-i vei oferi o viata buna, nu fa-l sa sufere.
    Poate e impotriva ideii bisericesti dar sa-l aduci pe lume intr-o familie in care nu e dorit 110%, nu vad rostul.
    Si asa chiar daca ai cu ce cu cine si iubire nu e garantat ca va iesi un copil bun si fericit.
    Nu lua in joaca ca nu e un accesoriu si un barbat nu va sta doar de dragul plodului.va trebuie sa fie tata nu suport financiar.
    Sper ca stii ce faci.
  •  
    • 452 mesaje
    17 Iul 2008, 00:14
    0 0
    Eu in locul tau as pastra copilul, iindiferent de ce urmari vor fi pe viitor. Copilul este o binecuvantare de la Dumnezeu, si trebuie primit ca atare.
    Au fost situatii si situatii atunci cand apare un copil in viata unor persoane, au fost si cazuri in care ea si-a dorit enorm copilul pe cand el nu, si pe parcursul sarcinii...lui i sa deschis acel "buzz" in cap si la nastearea copilului el si-a iubit copilul mai mult ca pe viata lui. Da, pe moment cand afla aceaste veste ca va avea un copil, il sperie, are o teama in suflet ca nu va putea face fata la cresterea unui copil, dar cu timpul se va obisnui si va constietiza venirea copilului pe lume.
    Chiar daca si te paraseste el, nu regreta si bucura-te ca te-a putut ajuta sa-ti faci un "cadou" pentru o viata intreaga. Barbati mai sunt pe lume, copii in schimb nu se stie daca vei mai putea face, daca faci avort fiind la prima sarcina de graviditate. Sigur vor fi greutati, probleme, situatii cand iti va fi foarte greu sa te descurci de una singura, dar atata timp cat ai un serviciu..ii vei putea da strictul necesar si unui copil. Unui copil nu-i trebuie palate si dulciuri sofisticate, un copil bine educat va intelege cand se poate si cand nu, sa aiba un anume lucru. Cunosc cazuri cand copilul a stiut ce isi pot permite parintii si a fost si bine educat si invatat si acum e bine pus pe picioare, si alti copii care li sa adus la picioare si luna de pe cer sunt niste alintati si needucati ca nu poti schimba doua vorbe cu el.
    Oricum sper ca tu vei lua decizia cea mai corecta.