va rog ajutatima
-
0 0va rog sa ma ajutati mi se incalceste parul f tare nu mai styu ce sa ma mai fac.nu stiu ce prod sa folosesc am incercat placenta de la kallos dar nu ma ajutat.cred ca singura solutie e sa ma tund pt ca mi se fac niste cocoloase de nu pot sa ma piaptan.cine ma poate ajuta va rog astept raspuns cat se poate de repede.multumesc.
-
Cauta produse special pt descalcirea parului.Klorane are o astfel de gama(samponel si balsam).
Poti folosi balsam leave-in sau solutii pt descurcare.Am vazut la Boots (30 si ceva de roni) si la Rene Furtener (70 si ceva de roni), Klorane chiar (o solutie cu citrice ...nu stiu daca ar fi buna pt tine, mie mi s-a pieptanat mai usor parul dupa).
Masca "60 seconds) imi lasa parul moale,stralucitor si descurcat...
Gama nutritiva de la Klorane cu unt de mango deasemenea.
Gama nutritiva de la Ducray la fel descurca foarte bine parul(le-am incercat pe toate, mai putin balsamurile leave-in si gama pt descalcire -gama alba, de la Klorane)
Dar daca ti se incalceste inseamna ca parul tau este uscat si degradat ...taie varfurile mai intai.
Evita produse care iti inaspresc parul ... iar mascuta cu placenta...poti sa o arunci! -
Imi retrag cuvintele...balsamul leave-in conditioner - a moisture injection de la Boots(37 ron) nu e bun pt parul incalcit..mi l-am luat eu azi si m-am dat dupa ce m-am spalat, pe parul uscat...parul meu e moale, matasos si stralucitor(folosesc Klorane sampon si mascuta cu mango care mi-l si descurca f bine) si m-am dat pe varfuri (sa le protejez cica) ...mi l-a inasprit si incalcit ...trebuie pieptanat cu grija ...deci nu stiu cum ar proteja parul, ar fi agresat mecanic...
Deci..nu e bun.