herpes genital- va cer un sfat

•  
    • 68 mesaje
    14 Iul 2008, 19:03
    0 0
    Buna
    problema este ca am herpes genital.nu am fost inca la doctor, dar o voi face in curand.mi-a aparut ca un cos pe labia stanga si ma ustura locul la urinare.am mai avut asa mici cosulete care treceau de la sine dar credeam ca sunt doar iritata de la tampon, nici macar nu stiam ca exista asa ceva-herpes genital.astazi cautand pe google despre simtomele mele am descoperit ceea ce este.(sau poate nu, trebuie sa imi fac neaparat analizele).am citit ca se transmite doar pe cale sexuala daca ai mai multi parteneri, dar eu pana acum am avut doar relatii stabile si nici nu stiu la ce si la cine sa ma gandesc,de fapt trebuie sa ma gandesc la ce voi face de acum inainte pt ca dupa 1 an de singuratate in sfarsit am cunoscut o persoana speciala(inca nu am avut relatii sexuale) si la care trebuie sa ii spun ce am si sunt terorizata de gandul ca relatia se va sfarsi(doar nu o sa vrea sa faca toata viata sex cu prezervativul). deja ne si gandeam ca ce mult ne-ar place in viitor sa avem o familie.nu pot sa cred ca mi se intampla asa ceva.
    va rog sa ma ajutati cu un sfat
    va multumesc
  •  
    • 689 mesaje
    14 Iul 2008, 22:46
    0 0
    In primul rand du-te la doctor ca s-ar putea sa nu fie herpes. Si dupa ce ai un diagnostic o sa te sfatuiasca doctorul. Nu mai pune pe daca si cu poate inainte ca nu ajungi nicaieri numai incaruntesti mai repede...
  •  
    • 236 mesaje
    14 Iul 2008, 23:20
    0 0
    Scumpa mea,

Du-te la medic pt. linistea ta.
    Dupa descriere, tot ce se poate sa nu fie herpes genital.
    http://www.topsanatate.ro/articol/herpesul-genital-19706.html
  •  
    • 52 mesaje
    14 Iul 2008, 23:49
    0 0
    Salutare, acum cativa ani am facut si eu herpes genital, trist este faptul ca ......daca ai luat asa ceva nu mai scapi toata viata, eu am consultat mai multi doctori si acelasi raspuns, dar nu este de speriat, se transmite pe cale sexuala insa pana anul trecut aveam un singur partener sexual ca de la el si luasem asta, apoi am mai avut 2-3 care nu au nimic si nici chiar iubitul meu actual nu are nimic , nu l-a luat, ......
    Doctorii spuneau ca tratat se poate ascunde insa sa nu imi fac griji daca reapare se poate sa reapara si din cauza stresului, adica pe baza nervoasa , si daca pe lenjeria intima s-a pus praful din balcon, etc, nu este asa deci doar motivul "daca schimbi partenerul" Eu asa eram acuzata de fiecare data cand ii aparea lui ca ar fi posibil sa il fi inselat.....cand de fapt el facea asta, oricum de cate ori ii aparea eu faceam tratament cu antibiotice ca sa ma tratez....asa ca nu te speria, prietenului tau ii poti spune dupa ce consulti un medic , daca te iubeste va intelege, crede-ma ....pe mine m-a inteles, te sarut.
  •  
    • 68 mesaje
    15 Iul 2008, 08:20
    0 0
    Fetelor va multumesc din suflet pt. raspuns!
    m-am mai linistit. si eu m-am gandit sa ii spun si sper sa ma inteleaga. ieri prietena mea care lucreaza la un cabinet de ginecologie a intrebat-o pe o doamna doctor de acolo ce sa fac si mi-a zis sa stau linistita ca poti intretine relatii sexuale normale cand nu ai eruptie insa riscul totusi exista tot timpul, dar sa mai fac din cand in cand o cura cu aciclovir tablete.
    va doresc o zi frumoasa!
  •  
    • 599 mesaje
    15 Iul 2008, 12:54
    0 0
    Eu nu cred ca ar trebui sa te tratezi dupa ureche fiindca nu ai de unde sa stii daca este herpes. Cel mai bine e sa te duci la medic pentru un diagnostic corect.

Daca prietena ta lucreaza la un cabinet ginecologic de ce nu te duci acolo pentru un consult?

Multa sanatate
  •  
    • 68 mesaje
    15 Iul 2008, 15:56
    0 0
    Ai dreptate
    dar vineri am simtit deranjul si m-am spalat cu ceai de musetel si am folosit unguent nizoral. pana luni mi-a trecut aproape de tot si mi-a zis sa ma prezint la doctor la urmatoarea eruptie.
    o zi buna!