Dr Ginecolog Lorena Iaut

•  
    • 12 mesaje
    14 Iul 2008, 18:14
    1 0
    Salut,

Azi am fost la dr Lorena Iaut pentru un consult ginecologic. Am dureri mari in zona ovarelor, cred ca am racit.
    Am fost f nemultumita de ea, este f rece, nu comunica, iti da impresia ca ii este greata de meseria ei, si in plus nici nu mi-a dat un tratament ca lumea. Mi-a prescris un antibiotic puternic, i-am zis ca am mai incercat sa-l iau insa nu l-am suportat din cauza problemelor de stomac, iar raspunsul ei a fost "atunci nu-l lua, eu tot ti-l prescriu, e treaba ta". Deci am plecat de acolo cu dureri si fara un tratament.
    Sfatul meu este sa nu va duceti la ea, e oribila.
    Voi ce ati luat pt anexita?
  •  
    • 331 mesaje
    15 Iul 2008, 09:39
    0 0
    incearca repede la alt dr,decat medicamente fara reteta...bafta pe viitor...nu toti dr sunt asa,pt sanatatea ta merita sa incerci...
  •  
    • 1 mesaje
    21 Nov 2013, 10:37
    2 0
    Am fost si eu la o consultatie la aceasta persoana, Dr. Lorena Iaut, numai ea stie cum a ajuns doctor... Este de o indolenta si nepasare incredibila, in timp ce se joaca cu sanatatea si viata oamenilor. In afara faptului ca ii scoti vorbele cu clestele, atunci cand deschide gura spune numai tampenii. Exemplu, dupa ce mi-a gasit o rana pe col si in urma analizelor m-a diagnosticat cu candidoza ( in speranta ca e corect...) mi-a zis ca de fapt nu se poate trata,ca traiesti cu ea.. ca imi prescrie un tratament dar mai bine sa nu il iau, daca nu am simptome evidente si inca alte tampenii pe care nu am vrut sa le mai ascult. m-am programat la un alt doctor, pentru o alta parere sper mai competeneta. Imi doresc in viitorul apropiat sa fac si un copil si as vrea sa rezolv cu toate problemele in aceasta zona. Daca stie cineva un doctor bun, eventual in zona Vitan-Titan, v-as ruga sa imi spuneti si mie.
    Acest mesaj a fost editat de către Diana20c: 21 Nov 2013, 10:38