nrgi pe degete
-
0 0cum pot scapa de negi pe degete?
-
Of si eu am problema asta cu negii de cativa ani. I-am tratat si cu plasturi, si cu rostopasca dar n-au disparut ci... s-au inmultit. Cand aveam deja vreo 10 i-am cauterizat, dar au aparut iar in cateva luni, i-am ars iar cu laser, si iar au aparut....Nu mai stiu ce sa fac, dr zice sa continui sa-i ard pana dispar, dar asa doare anestezia aia...a mai patit cineva la fel si cum ati reusit sa scapati de tot?
-
am avut si eu si i-am cauterizat si au aparut la loc. chiar s-au inmultit. apoi am nimerit la un doctor si mi-a pus o substanta alba, acid ceva... de m-a durut pana in strafundu' sufletului, dar au disparut. am avut basici vreo 2 sapt dar a meritat. au trecut 8 ani de atunci si nu mi-a mai aparut niciunul
-
multumesc fetelor pt sugestii la toate.sunteti dragute.mi-a spus cineva ca ea a folosit multe dar fara nici un rez pana a folosit clavusin{solutia aceea pt bataturi{si culmea ca a scapat mi-a aratat erau doar mici urme,cred ca sa-u ars.dar ,nu stiu mie parca imi este teama sa folosesc.dar voi intreba o farmacista daca a-s putea folosi si clavusin.va pup.
-
Salut.Vreau sa va spun ca eu am fost plina de negi...am avut o gramada pe fata mai ales pe frunte,am fost si la dermatolog ,mi-a cauterizat negii,mai rau mi-a facut aratam oribil,acum vreau sa va spun ca am o fata perfecta fara nici un neg.Am folosit niste produse naturale de la flp...vreau sa va spun ca dupa cateva zile s-a vazut efectul.va pot da detalii despre produsele pe care le-am folosit pe id:kkrmen(produsele mi le-am comandat pe net )