s-o ajutam pe anca parghel!!!

•  
    • 89 mesaje
    8 Iul 2008, 16:52
    0 0
    buna!
    haideti s-o ajutam pe anca parghel sa lupte pentru viata!!!
    puteti dona si voi 2 euro printr-un simplu sms, transmis la 877 (valabil in orice retea).
  •  
    • 2439 mesaje
    8 Iul 2008, 17:08
    0 0
    Nu mai posta la toate sectiunile, ok?!

O data ajunge!!!

Imi pare rau ca e bolnava, nu stiu de ce, da' nu prea imi place de ea .... mi se pare falsa rau.....
  •  
    • 1144 mesaje
    8 Iul 2008, 18:07
    0 0
    Da, sper s-o ajute si cei 2 euro amarati ai mei. Nici mie nu-mi place tipa in mod deosebit, dar asta nu inseamna ca putem s-o lasam asa, pt ca nimeni n-ar trebui sa treaca printr-o astfel de suferinta. Din cate am inteles, medicii ii dau putine sanse de vindecare, insa trebuie sa incercam s-o ajutam Multa sanatate, Anca!
  •  
    • 237 mesaje
    8 Iul 2008, 18:09
    0 0
    Nu vreau sa fiu egoista sau altfel inteleasa, dar, din cate stiu, a fost mai multi ani plecata in strainatate, a predat la Conservator pe-afara, adica nu cred sa nu aiba bani. Inteleg ca e "o voce unica", dar toti suntem unici...Pentru cei "fara nume" care au probleme cine desfasoara astfel de campanii sau numai vedetele , care dintr-o data si-au adus aminte de apartenenta la tara asta , au dreptul sa traiasca??!!!!!!!!!! Raspunde-mi te rog cu ce este ea mai presus decat un om obisnuit si eu fac donatia.
  •  
    • 2 mesaje
    8 Iul 2008, 18:29
    0 0
    Bravo.Aceeasi parere o am si eu.Sunt f multi oameni bolnavi pe care din pacate pe ei nu-i ajuta nimeni.Nu avem noi dreptul sa judecam dar cam asa este.
  •  
    • 2778 mesaje
    8 Iul 2008, 18:31
    0 0
    Am inteles ca acum jumatate de an si-a luat casa in Brazilia.Nu poate sa o vanda?Sunt oameni saraci care isi vand si amaratul de apartament in care stau si raman pe drumuri ca sa se poata trata.
    Imi pare rau de ce i se intampla,dar prea e peste tot subiectul.
  •  
    • 4411 mesaje
    8 Iul 2008, 18:37
    0 0
    Daca nu era o persoana publica,i-ar fi gasit si aceluia nod in papura.Pun pariu ca ai fi spus "Dar cine e asta sa-l ajut eu?De unde sa stiu ca intr-adevar are nevoie si nu e doar o poveste?"Si tot asa gasim mii si mii de comentarii de facut si motive sa nu ajutam.Probabil ca argumentul tau te face sa te simti mai bine ca te zgarcesti la 7lei nenorociti pe care i-ai putea dona.E dreptul tau sa nu o faci,dar din bun simt,ai putea sa te abtii.

Daca ai fi tu in locul ei si ai citi astfel de comentarii cum te-ai simti?Imi place Anca Pargel,nu pana la cer si inapoi dar imi place.Este o femeie extrem de demna si de optimista.Nu te obliga nimeni sa ajuti,nu ti-a bagat nimeni mana in buzunar,nu s-au creat scenarii lacrimogene care sa displaca.

Nu-mi vine sa cred cata rautate exista in noi.
  •  
    • 4411 mesaje
    8 Iul 2008, 18:42
    0 0
    Dragele mele,voi cred ca nu aveti notiunea banilor..in schimb va uitati la 2euro. 200.000 inseamna enorm (chiar si pentru cei care castiga cu adevarat BINE)

Am vazut-o la stirile protv acum cateva zile,singura emisiunea in care am auzit despre cazul ei si m-a surprins cat de simplu era imbracata,nu o distingeai de alte femei in suferinta.Daca avea banii aia ar mai fi ramas pe un amarat de pat de la Floreasca imbracata in capot?

Am citit intr-un interviu acum ceva vreme..Anca Parghle nu a trait in Brazilia,probabil ca se face asocierea asta dupa ce a scos melodiile acelea...ci in Olanda...De ce sa-si fi cumparat o casa in Brazilia?
  •  
    • 2778 mesaje
    8 Iul 2008, 18:52
    0 0
    Din cauza ca a fost acolo si i-a placut ,la filmarea clipului.Am vazut si eu ca are un cv impresionant,ok... nu e vorba de rautate,imi pare rau pentru ce i se intampla stiu cum e sa ai probleme grave de sanatate.
    Povestile astea le faci publice si pui viata pe tapet cand chiar nu mai ai nici o optiune.Nu m-am uitat eu in portofelul ei sa stiu acum,dar sunt 100 de mii de euro(sau 200,presa asta,in fine..) pai vinzi din ce ai agonisit si ii obtii,mai imprumuti de la rude,de la copii (sa nu imi zici ca cei de la Fly Project merg cu autobuzul).
    Asta era toata ideea...nu era vorba de 2 euro.
    Nu mai zic nimic,nu vreau sa supar pe nimeni.
  •  
    • 1144 mesaje
    8 Iul 2008, 19:26
    0 0
    Eu chiar nu stau sa ma gandesc la prostia asta cu 2 euro. I-am dat si sper din suflet s-o ajute. Si eu ma gandeam la inceput ca are bani, ca a lucrat atatia ani in strainatate. Insa, cand am vazut-o la stirile pro tv, mi-am dat seama ca are, intr-adevar, probleme serioase. Chiar ea a spus ca a vrut sa tina secret aceasta problema a ei si ca n-ar fi facut-o public. Deci probabil ca are nevoie cu adevarat. Si chiar nu ma intereseaza cati bani are, atata timp cat pot sa ajut si eu putin pe altcineva. ajut fara sa-mi para rau. Oricum, nu inteleg rostul comentariilor rele, nimeni nu ne obliga sa dam acei bani, nu?
  •  
    • 89 mesaje
    8 Iul 2008, 20:53
    0 0
    sunt de acord cu summer85...
    daca poti sa ajuti si vreisa ajuti, poti s-o faci, daca nu, treci mai departe...
    sunt sigura ca daca ar fi putut, anca parghel ar fi fost deja in strainatate... lupta cu cancerul este o lupta contra cronometru
    incerc sa ajut si oamenii obisnuiti care au probleme; nu stiu daca va amintiti, a fost saptamani intregi pe hotnews.ro un articol si o poza cu o minune de fata - sonia cu ochi negri
    sonia este un copil obisnuit, ca multi altii, doar ca are o problema la inima; parintii ei nu sunt vedete si totusi...
    povestea ei este aici: http://www.helpsonia.com/index.php
  •  
    • 1784 mesaje
    8 Iul 2008, 21:43
    0 0
    poate ca are sau a avut bani dar a mai suferit de alte doua forme de cancer pe care le-a invins....poate si-a epuizat resursele...mi se pare un pic deplasat sa o judecam pe ea sau aceasta campanie de strangere a fondurilor...rugati-va la D-zeu sa ne fereasca de asemenea obstacole...
  •  
    • 237 mesaje
    9 Iul 2008, 08:26
    0 0
    Asa cum ma asteptam am fost inteleasa gresit! Imi pare rau ca este bolnava, am vazut ca este o optimista, ce vreau sa scot in evidenta este ca numai datorita faptului ca este vedeta nu inseamna ca este mai presus decat un om obisnuit! Un om obisnuit ar fi ajuns la Cluj la spital cu masina, salvarea etc. si nu cu un avion al aviatiei militare!Aveti idee cat ar costa un astfel de transport!!!!??Si nu am zis ca ma obliga cineva sa dau acei bani, dar am dreptul sa-mi spun parerea si fara a fi judecata , cred!
  •  
    • 1431 mesaje
    9 Iul 2008, 09:50
    0 0
    sunt de accord cu tea !
  •  
    • 1784 mesaje
    9 Iul 2008, 10:24
    0 0
    daca te uiti numai la acasatv, au fost ajutate o gramada de persoane care au genul asta de probleme, oameni obisnuiti care nu au statut de vedeta sau persoana publica....ii poti ajuta pe aceia, in fiecare zi se prezinta cel putin 2 cazuri de oameni bolnavi.
    stateam si ma gandeam....din 22 de miliane de locuitori sigur 100 000 de oameni obisnuiti sunt in situatia asta....oare cum ar incapea anunturile si campaniile la atatia oameni pe eva. ro de exemplu....si daca s-ar alege cate 10 pe zi tot ne-am pune intrebarea de ce astia 10 si nu altii 10??!!
  •  
    • 42 mesaje
    9 Iul 2008, 10:51
    0 0
    eu am inteles ce spui tu elutza pt. ca o persoana foarte draga mie e grav bolnava si stiu cum e sa mergi saptamanal la Cluj cu masina, sa pierzi ore intregi pe la cabinetele medicilor, sa dai bani in stanga si-n dreapta si sa vezi cum starea lui e din ce in ce mai rea...

sunt sute de astfel de oameni, dar sunt constienta ca nu se pot face campanii pt. a-i ajuta pe toti. Abia cd treci prin astfel de clipe intelegi cu adevarat revolta celor pt. care nimeni nu face nimic si de multe ori se sting cu zile...
  •  
    • 1144 mesaje
    9 Iul 2008, 11:29
    0 0
    Intr-adevar, e cam frustrant cand stai si te gandesti ca sunt atatea sute de oameni care cauta cu disperare un ajutor pt viata. Insa, vrem, nu-vrem, persoanele publice au un avantaj usor mai mare fata de noi, ceilalti. Nu cred ca ele au un mai mare drept la viata si la fericire fata de noi, oamenii obisnuiti, dar asta e, numele cuiva cunoscut publicului larg are o mai mare rezonanta. Si, din cate am vazut eu, la tv s-au prezentat multe cazuri grave ale oamenilor obisnuiti, pt care s-au si strans banii necesari. Plus ca exista multe campanii de ajutorare, in afara de cazurile prezentate la tv (in cadrul bisericilor, a diferitelor organizatii umanitare etc). E foarte, foarte trist ca nu toate cazurile grave sunt facute cunoscute, insa asta ar fi imposibil pt o televiziune, de ce sa nu recunoastem, nu?
    Si, oricum, atata timp cat tu, personal, poti ajuta un om in suferinta, din putinul pe care-l ai, ar trebui s-o faci fara sa te gandesti ca respectivul este o vedeta sau nu. Nu cred ca boala si suferinta tin cont de statutul tau social, pt fiecare dintre noi pot fi la fel de crude.
  •  
    • 1913 mesaje
    9 Iul 2008, 13:47
    0 0
    Off, Doamne, fereste-ne sa ajungem intr-o astfel de situatie (sa accepti si umilinta, pe langa suferinta!!!!)!
    Ce usor e sa judecam! Anca vorbea atat de frumos de iubire si cred ca asta simtea cu adevarat!
    Puterea de a invinge i-o va da Domnul, chiar daca EL se va folosi de mainile unor OAMENI pentru asta...

E.l. Ajutorul a fost cerut de cei care-o iubesc! Cine nu si-ar dori sa fie atat de iubit?!
  •  
    • 29 mesaje
    9 Iul 2008, 18:20
    0 0
    vorbind din afara .... e usor poate.Cand esti implicat direct .........e foarte foarte greu.Evelor, chiar acum trec printr-o perioada asemanatoare (sunt la radioterapie) si va spun ca in aceste momente , si o incurajare, o vorba buna face enorm . Care vreti,ajutati-o, care nu, nu dar ganditi-va ca noi .....nu am facut nimic -pentru a intra in acest cosmar, si ganditi-va ca oricand, oricine poate fi lovit (mai mult sau mai putin) si atunci prima intrebare pe care ti-o pui estee ce tocmai eu DOAMNE? MULTA SANATATE TUTUROR
  •  
    • 119 mesaje
    9 Iul 2008, 18:45
    0 0
    atunci cand vrei sa ajuti pe cineva nu trebuie sa mai zici ca a fost ca nu a fost ca a facut ca nu a facut etcajuti si dumnezeu te va rasplati inzecit cand nu te vei astepta.rele sunteti unele.