sanatate

•  
    • 2 mesaje
    7 Iul 2008, 18:26
    0 0
    Buna.Am si eu o problema,daca puteti sa-mi dati un sfat.In permanenta am buzele uscate ,mi se jupesc,ma ustura.Am incercat tot felul de creme de la farmacie dar degeaba.Stiti voi vreun remediu?
  •  
    • 13679 mesaje
    7 Iul 2008, 18:52
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1767 mesaje
    7 Iul 2008, 19:29
    0 0
    Trebuie sa porti intotdeauna cu tine (deci si cand esti la serviciu/scoala/terasa sau nu mai stiu eu unde) o crema pt buze sau un strugurel foarte gras si hranitor pe care sa-l aplici mereu.
    Foarte buna mi se pare crema Tender Care de la Oriflame care mie mi-a facut foarte bine folosind-o de multe ori pe zi, de dimineata pana la culcare intr-o perioada in care minunatele mele buze se aflau intr-o situatie ca a ta; balsamul de buze de la Greenland si cel de la Tis.

Trebuie sa te dai mereu, sa ai in permanenta buzele moi..si inainte de culcare chiar.

O data pe saptamana aplica din abundenta o crema grasa pe buze(demachiant sau o crema de fata) si stai cateva minute asa... dupa care cu periuta de dintisori freci buzele ...adica faci un gomaj la buze, ca si ele au nevoie.Imdiat dupa aplici balsamul de buze.

O eva spunea de crema de galbenele..sunt sigura ca este buna, dar sa ne spuna si noua marca.

Si incearca sa folosesti rujuri/gloss-uri de calitate,hidratante,emoliente,cu ingrediente hranitoare pt buze.
  •  
    • 476 mesaje
    8 Iul 2008, 10:10
    0 0
    Stiu doar ca cei carora li se usuca buzele sufera de o boala de stomac. Din pacate nu stiu mai mult.
    Mergi la medic.
  •  
    • 110 mesaje
    15 Iul 2008, 13:12
    0 0
    era crema de galbenele si regina nopti de la soraya informatii la ciortesculaura@yahoo.com