atacuri de panica ,anxietate

•  
    • 82 mesaje
    5 Iul 2008, 23:08
    0 0
    anul trecut in aceasta perioada cautam disperata ajutor in legatura cu aceste tulburari. acum dupa un an pot spune ca sint alta persoana si sincer as vrea sa ajut persoane care se afla in situatia asta pentru ca stiu ce inseamna!! nu este vorba de nici un tratament insa este vorba de puterea gindului si a mintii! daca cineva vrea sa vorbeasca despre asta id meu este silvialapadat.
  •  
    • 514 mesaje
    6 Iul 2008, 12:05
    0 0
    Felicitari mariuca!!!
    Ma bucur din suflet pentru tine si pentru linistea ta recapatata!
  •  
    • 1509 mesaje
    6 Iul 2008, 19:14
    0 0
    ma bucur pt. tine ca tie bine acum dar poti sa-mi explici ce simteai inainte de vindecare cum se manifesta acesele de panica ,depresia .eu iau niste medicamente sa vad daca sunt pe aproape de tine multumesc
  •  
    • 82 mesaje
    7 Iul 2008, 10:30
    0 0
    multumesc pentru incurajari! aveam o stare generala proasta, lipsa de chef de servici, citeodata de viata...si eram tot timpul obsedata de ideea ca o voi lua razna, nu ma puteam concentra ....etc...in citeva cuvinte un amalgam de stari care ma ruinau zilnic! acum parca sint alt om, am capatat foarte multa incredere in mine!
  •  
    • 119 mesaje
    9 Iul 2008, 18:49
    0 0
    doamna mariuca ,multa sanatate va doresc.atata timp cat sunteti in tratament va fi bine dar apoi...mai vorbim la anul.numai bine,
  •  
    • 82 mesaje
    16 Iul 2008, 10:16
    0 0
    sa stii draga adelina12 ca ma simt bine si chiar numai sint sub tratament! si sint constienta de faptul ca aceste stari nu vor disparea definitiv ,dar eu vad ca pe o schimbare in bine ceea ce mi s-a intimplat! nu am de ce sa ma pling pt ca inainte nu vedeam multe lucruri de care mi-am dat seama abia acum dupa ce am trecut prin asemenea momente.
  •  
    • 2520 mesaje
    16 Iul 2008, 10:48
    0 0
    Mariuca, God bless you!
    Cineva spunea ca starile vor reveni, da, se poate, dar de data asta vei stii cum sa le alungi, cum sa le faci fata , cum sa treci peste ele.
    Eu iti doresc multa sanatate si fericire. Sa fii binecuvintata!
  •  
    • 119 mesaje
    17 Iul 2008, 11:08
    0 0
    mariuca,si eu iti doresc din suflet multa sanatate.eu nu am trecut prin aceasta situatie,dar am o peietena care se confrunta cu aceasta pb,si stiu ca de mult face trat,tocmai de aceea am intrebat daca cipralex se da fara reteta.nu ma interpreta gresit te rog..numai bine.
  •  
    • 65 mesaje
    17 Iul 2008, 16:49
    0 0
    Doamneeee, multe nebune pe lumea asta....
    Auzi, "atac de panica" ! Nu mai stiti ce sa faceti de atata bine....
  •  
    • 42 mesaje
    21 Iul 2008, 18:45
    0 0
    Tampaxin draga, se vede clar cat esti de idioata si habar n-ai cum se manifesta aceste atacuri de panica si cat de mult pot sa-ti dea viata peste cap.
    Nu-ti doresc decat sa dea binele de care pomenesti peste tine, macar o data pe zi, sa vezi si tu cum este.
    Daca ai ceva un sfat util de dat si sa ajuti pe cineva, fa-o, altfel musca-ti degetele inainte sa scrii asemenea idiotenii.
  •  
    • 357 mesaje
    21 Iul 2008, 19:43
    0 0
    "Doamneeee, multe nebune pe lumea asta....
    Auzi, "atac de panica" ! "

ca sa te parafrazez: doamne, multe proaste pe lumea asta...
  •  
    • 2312 mesaje
    21 Iul 2008, 21:58
    0 0

Tampaxin e un el, mai fetelor.
    Si..chiar dupa nick, recunoaste ca poate fi folosit doar pe post de obiect de bagat undeva, atunci cand suntem pe ciclu..
    Tampaxin, sa nu te superi de gluma, da' nu ma pot abtine.

Oricum...eu prefer tampoanele externe..
  •  
    • 119 mesaje
    22 Iul 2008, 14:35
    0 0
    vai de capul tau tampaxine,femeie ,barbat ,ce o-i fi,mai bine roagate la dumnezeu sa nu ajungi sa treci prin aceasta problema.nici nu-ti dai tu seama cat de greu este pt o persoana care este in aceasta situatie.
  •  
    • 65 mesaje
    22 Iul 2008, 18:28
    0 0
    Hai mai Oana, cum o sa ma supar???
    Acesta este un nick "la misto", just for fun! Dar toantele astea care fie sunt duse cu pluta, fie nu mai pot de bine si isi inventeaza tot feluri de chestii (atac de panica cica) nu au minte nici cat o gaina ca sa se prinda ca o femeie nu ar putea sa-si ia un nick ce face trimitere la un tampon. Dar ce sa le faci... ca sa gandesti, trebuie sa ai creier. Iar putina materie gri-cenusie pe care o au pe post de creier e mult prea peocupata cu atacurile de panica, pentru a mai putea gandi...

Nu sunt deloc suparat pe tine mai Oana, chiar daca le preferi pe cele externe
  •  
    • 21507 mesaje
    22 Iul 2008, 20:58
    0 0
    mai...mare e gradina..zau..atacurile astea de panica sint reale si determinate de n cauze..nu vorbim de fobii aici,sint probleme majore de care sufera si sexul opus...da' am o nelamurire,mare..ce cauta un ''mascul'' pe-aicea?...si ce vrea el de fapt?
  •  
    • 42 mesaje
    22 Iul 2008, 21:14
    0 0
    Io cred ca si-a bagat tampaxul undeva si neavand alta cale de evacuare, ii iese tot kkt-ul pe gura
    S-ar putea sa-l apuce si vreun atac de panica, de aia se invarte pe aici, ca altfel nu-i vad explicatia.
  •  
    • 65 mesaje
    22 Iul 2008, 21:25
    0 0
    Mai bine taceai, ca filosoafa ramaneai...
    Nu ai alta treaba decat sa aberezi la adresa mea? Nu mi-am bagat nici un tampon nicaieri, stai linistita. Eventual, SUNT bagat...
    Singura care s-a prins de ideea nick-ului cred ca e Oana
  •  
    • 21507 mesaje
    22 Iul 2008, 21:27
    0 0
    ..
  •  
    • 21507 mesaje
    22 Iul 2008, 21:29
    0 0
    repet intrebarea...ce face un mascul pe-aicea,la ore d-astea,in loc sa iasa la o bere cu baietii?...verifica perspicacitatea evelor?..
  •  
    • 65 mesaje
    22 Iul 2008, 21:32
    0 0
    Nu-mi place berea, serios, e amara !