Durerea-Un rau necesar!
-
0 0Sal all!Prima data am crezut k acest site e dedicat doar fetelor
..sau kiar este?
In fine...ce as vrea sa transmit aici este ca acum 2 saptamani am facut o operatie la genunchi crezand ca am meniscu blocat(ba kiar si doctoru credea la fel
dar dupa operatie mi-a spus k am avut altceva(...asemanator)si treaba este k mi s-a atrofiat muschiu de la coapsa..si numai pot sa ridic picioru deloc din pozitia "culcat pe spate"
Cand fac comparatie intre picioare parca n-as mai avea muschi deloc la stangu
si de luni voi incepe fizioterapia de care am auzit ca este foarte dureroasa si imi e cam frica
.Ceea ce am uitat sa mentionez este ca nici nu pot sa indoi genunchiu il tin doar drept deoarece cand incerc ma doare foarte tare parca simt un os care se opune acolo
Ce sfaturi imi dati pt sprijin si incurajare?
-
Fizioterapia nu este deloc dureroasa,doar iti da o senzatie de disconfort local,in functie de intensitate (spui tu pana unde ti se pare suportabila).Despre kinetoterapie nu ati discutat (gimnastica medicala)?Ai nevoie neaparat de kineto,altfel muschiul nu se va recupera singur.Nu forta piciorul,exercitiile evolueaza gradual,misca-l singura atat cat se poate,cat suporti durerea,nu l mai lasa sa leneveasca.
Nu vreau sa te sperii,kinetoterapia poate fi dureroasa din moment ce nu poti flexa genunchiul,dar ai nevoie de miscare...
Discuta cu medicul si despre masajul pentru recuperare (nu este unul obisnuit,de relaxare) insa ajuta foarte mult
Nu te descuraja,articulatiile se recupereaza un pic mai greu,sa nu fii dezamagita...
Din ce oras esti?