.
-
0 0.
-
Roxi...vineri a fost prima oara si de atunci la 2 medici...un barbat si o femeie...femeia(era la Medsana, zici ca dai bani da' merita...aiurea) mi-a pus un diagnostic gresit. Oricum mai am de gand sa mai merg la un medic, sa fiu eu sigura ca nu am aberatia care mi-a zis-o cea de la Medsana!
Sfatul meu...du-te la un barbat, de preferat la un spital(cu trimitere de la medicul de familie) caci ei vad mii de cazuri, au nasteri si se confrunta cu situatii diferite. Eu acum vreau sa vizitez si un medic de la Municipal.
Sanatate.. -
Iti recomand o doctorita cu care am facut ginecologia in facultate: Dr. Cornelia Ispas, Spitalul Caritas. Iti garantez ca stie meserie si ca se poarta bine cu tine. O cauti dimineata si o intrebi daca prefera sa te vada cand e de garda sau sa te duci la cabinetul particular (nu stiu daca are cabinet, dar tu intrebi).
-
Roxana, eu am fost la o gramada de medici ginecologi, barbati sau femei, inca de la 15 ani. Ultima data am fost la spitalul Sf. Pantelimon, la o doctorita f draguta si spre surprinderea mea mi-a dat un diagnostic f socant pt mine : deviatie de uter. Cum naiba la controalele dinainte nu s-a vazut asta??? Concluzia este ca medicii astia isi fac meseria dupa ureche...
Oricum, ce vreau eu sa zic este ca mi-a placut f mult doctora de la Pantelimon, a stat de vorba cu mine inainte de control si s-a vazut ca era interesata sa ma ajute. Nici macar nu am dat bani pt ca am mers cu carnetul de studenta si era gratis.
Nu mai tin minte din pacate cum o cheama, dar am sa merg si eu zilele astea sa imi dea trimitere pt ecografie si te anunt daca vrei.
Ai grija de tine! -
Blackeritza sunt chiar curioasa cum o chema pe doctorita de la Pantelimon...ca si eu am fost la una de-acolo...la recomandarea cuiva...si nici una nici doua...vai cum n-am facut nici un avort pana la varsta asta (27 ani) nu m-am protejat (decat cu prezervativ si metoda calendarului)...ca inseamna ca am probleme. Dupa ce mi-a facut controlul..mi-a zis ca eu n-am probleme (va dati seama cum m-am mai urcat eu acolo...dupa ce m-a luat aia la sigur ca sunt bolnava si handicapata ca n-am facut avort)...In fine...in concluzie ea mi-a dat un nr. de tel sa-mi trimit sotul sa-si faca spermograma ...ca nu e posibil un cuplu tanar sa nu ramana "insarcinat" pana acum...Io ii explicam...ca nu am vrut copii ca m-am ferit si ca inca nu vreau...si ea o tinea pe-a ei. Va dati seama ca mi s-a luat tot chefu'.Acum ma gandesc cu groaza... ca in vara vrau sa ma "analizez" sa vad...pot sau fac copii ca sincer...m-a cam speriat madama aia...
Roxi eu am auzit ca e medic bun...doctorita Zgarbura de la Filantropia si are si cabinet particular...ca rezolva tot felul de probleme de a face copii...Sincer...eu nu am incercat-o ...probabil ca acolo ma voi indrepta in vara.
Auzi mai Evelor...da' voi nu aveti senzatia ca daca mergi la control de rutina...intr-un spital..prima oara la medicul respectiv...ca are tendinta sa te trateze cu superficialitate pt faptul ca nu prezinti "continuitate" ca sa-i zic asa (adica nu esti insarcinata..sa te duci la ea/el...lunar...sa cotizezi si la final sa dai premiul cel mare)?? -
cand va aud vb asa..ce sa cred?Ca primul medic(doamna) a avut dreptate si ca eu am boala aia groaznica?
Eu tindeam sa cred ca cel din spital stie mai multe, a vazut mai multe si ca mi-a zis un diagnostic corect. Si pentru confirmare vreau sa merg tot la un medic dintr-un spital, la Municipal, este si profesor la fac. de Medicina. Credeti ca nu e bun? Ca una de la un cab. particular stie mai multe? Uf...imi pierd mintile! -
Cea la care am fost eu de la Pantelimon o chema Stanciulescu...sau ceva de genul asta..o derivatie ceva..
Pai da mai Roxi...ca nici io nu m-am dus ca vroiam sa fac copii m-am dus la contol de rutina si i-a m-a luat la 3 pazeste ca ce-am pazit pana acum..nici macar un avort n-am facut si io...Doamne Fereste..in loc sa zica merci ca nu mai suntem ca pe vremea lu' "Ceasca" cand nu aveai mijloace de contraceptie la indemana...auzi tu... sa fac avort. Pai da...cine stie cat costa un avort in ziua de astazi...iti dai seama cati bani s-au pierdut din cauza nesabuintei mele de a ma proteja...Rusine sa-mi fie!...