Varice

•  
    • 266 mesaje
    2 Iul 2008, 14:34
    0 0
    Va rog si eu mult sa ma ajutati daca stiti...Mama mea are varice si trebuie neaparat sa faca operatie...suntem in cautare de un centru medical bun si de un doctor foarte bun...Daca stiti, va rog muuult sa imi spuneti!!! Va multumesc!
  •  
    • 4418 mesaje
    2 Iul 2008, 18:22
    1 0
    iti recomand Centrul medical Tul Karem condus de dr Mohamad Abu Baker, E in Bucuresti linga cofetaria Scala, pe bd. Nicolae Balcescu. Operatia e cu lase, nu singereaza si seara sau cel tirziu a doua zi ii da drumul acasa. Are asistenta permaneta 24 d eore din 24.Sananate si sucese!
  •  
    • 266 mesaje
    3 Iul 2008, 14:57
    0 0
    Merci mult pt. informatie si recomandare!!!
  •  
    • 287 mesaje
    3 Iul 2008, 22:36
    0 0
    Buna!
    Si eu am un varice care ma chinuie cumplit.La ce fel de medic trebuie sa merg mai intai? Nu ma trimiteti la medicul de familie = nul. Stie doar sa scrie bilete de trimitere si sa copieze retete. Please, spune-mi si mie unde a fost mama ta de i-au recomandat operatia? Cineva mi-a zis ca la cardiolog ar trebui sa ma duc, dar mi se pare... Pupici! Sanatate mamei si succes!
  •  
    • 4418 mesaje
    3 Iul 2008, 23:55
    0 0
    inceatrca si tu la fel la doctorul recomandat de mine mai sus, in tex! Sananate si succese !
  •  
    • 266 mesaje
    4 Iul 2008, 14:14
    0 0
    Summer, mama mea a fost internata la Bcuresti si si-a facut toate analizele si printre care i s-a spus ca nu i se va face operatia necesara pana cand nu se opereaza mai intai la verice pt ca....e periculos din cauza cheagurilor de sange.
  •  
    • 452 mesaje
    4 Iul 2008, 21:37
    0 0
    Stiu ca varicele reapar, chiar si dupa operatie, cunosc o persoana care si-a facut operatie cu aceasta problema si la catva timp au reaparut. Nu cred ca se vindeca aceste varice 100%.
    Oricum succes mamei tale.
  •  
    • 287 mesaje
    5 Iul 2008, 22:42
    0 0
    Kitty,
    Am o colega care s-a operat de varice, dar s-a dus la o clinica privata la Sibiu. Daca vrei, pot sa o intreb ce si cum. Ea mi-a zis ca ar trebui sa merg la cardiolog. Ce pot sa-ti spun este ca avea niste chestii urate pe picioare si a stat vreo luna acasa in medical dupa. Dar a primit asigurari ca totul va fi OK. Succes! Multumesc Christianix pt. raspuns, dar as vrea sa incep de undeva, in sensul sa aflu de unde provine tampenia asta. Si , de fapt, chiar , ce este varicele? Eu nu am stat in picioare mult timp, nu am purtat tocuri si am varicele de pe la 14 ani, dar era ca un segment mic care nu a evoluat pana acum cand mi s-a innegrit rau de tot si ma ustura dureros. Asa i se intampla si mamei tale Kitty?