help!!!! mancarimi pe pielea bronzata

•  
    • 378 mesaje
    1 Iul 2008, 15:42
    0 0
    aveti idee ce as putea folosi pentru a calma mancarimile?nu este iritatie, pur si simplu s-a cojit pielea in zona piepului si nu mai suport, e groaznic, pielea este foarte rosie si are un aspect uscat, aspru. Presupun ca este din cauza soarelui si nu a apei.Sa iau Claritine? Oare sunt alergica la soare? exista asa ceva????
    pliiiiiiiizzzzzz, help! nu ma mai pot suporta.
  •  
    • 476 mesaje
    1 Iul 2008, 16:10
    0 0
    Mai bine fugi la un alergolog. Eu asa am facut, insa nu-ti pot spune numele cremei pentru ca eram in Grecia...
  •  
    • 262 mesaje
    2 Iul 2008, 11:03
    0 0
    eu am facut la fel o iritatie recent cand am fost in concediu in Cipru, de la soare si cu putin vant care imprastia nisipul m-am iritat...dar eu aveam bubite si ma manca ingrozitor...am renuntat sa ma mai duc la plaja 2-3 zile si am stat in casa...am spalat bine locurile cu bubite si am aplicat o crema pe crea o mai folosesc pt iritatii "Elocom"....dar daca tu nu ai bubite si e altceva eu zic sa mergi macar la medicul de familie sa te vada....sau la dermatolog in cel mai rau caz....daca esti in concediu si mai dureaza pana ajungi acasa poti lua crema asta de la farmacie sau mai poti folosi Bepantenul care si el se aplica in arsuri provocate de soare.....