produse de "lupta" contra celulitei

•  
    • 3 mesaje
    27 Apr 2004, 15:17
    1 0
    pe internet am gasit un mesaj cum ca ai scapa de celulita daca folosesti un produs foarte bun numit "crema extraforte pentru cura de slabire", de la Ardes. se zice ca are in componenta alge iodate, camfor natural,castan de India si saruri de iod. are efect de incalzire imediata a pielii si da rezultate in cazul masajului de slabire, al celulitei si a vergeturilor.intrebarea cea mare este "Daca stiti de unde se cumpara si la ce pret?". se zice ca este cea mai tare de pe piata.astept raspuns urgent
  •  
    • 962 mesaje
    27 Apr 2004, 18:06
    0 0
    Produse Ardes gasesti in farmacia din Carrefour Orhideea parca...In Italia sunt destul de ieftine, la noi au preturi mult mai mari, nu inteleg de ce!
    Si stai tu linistita ca nu sunt nici asa de bune, si nici naturale cum pretind. Am studiat compozitiile si contin destule substante dubioase. Parerea mea este ca isi fac reclama...Dar poate crema aia este chiar buna, de ce sa vorbesc cu pacat. Ideea e sa nu te entuziasmezi prea tare si sa crezi tot ce se spune...Astea sunt strategii de marketing
  •  
    • 46 mesaje
    27 Apr 2004, 21:14
    0 0
    Yoshi , nu stii unde as putea-o gasi in cluj?
  •  
    • 962 mesaje
    28 Apr 2004, 00:19
    0 0
    Imi pare rau, nu am nici cea mai vaga idee.
  •  
    • 46 mesaje
    28 Apr 2004, 23:39
    0 0
    Imi puteti spune cum se numeste crema pentru vergeturi si celulita in italiana , ca tocmai am aflat ca merge un prieten de-al meu vineri in italia si lui trebuie sa ii spun exact denumirea ca altfel el nu intreaba pe acolo Va rog !!!!
  •  
    • 1188 mesaje
    29 Apr 2004, 00:14
    0 0
    Buna fetelor!
    Nu vreau sa va deceptionez... dar si in Italia cremele anticelulitice sunt f. scumpe ... si sunt la fel de ineficiente ca peste tot !
    Eu am folosit una din gama "Guam"- una dintre cele mai bune aici, cica- dar nu am sesizat nici un rezultat .
    Ceea ce mi-a placut cat de cat - nu stiu daca se gasesc si in Ro - au fost niste pungute cu "fango" (un fel de namol cu alge si alte "minuni") , marca "Venus" . Actioneaza ca o sauna . Te impachetezi cu namolul respectiv , eventual incalzit la temperatura camerei (eu chiar tin putin pachetelul sub jetul de apa calda), apoi ti-l intinzi bine pe coapse, abdomen (zonele cu probleme), te infasori cu folie de celofan si stai asa , sub o patura -pt. mai multa caldura , parca 30 minute..
    Ai intr-adevar o senzatie de caldura, eu prima data chiar am simtit ca ma "pisca"... si intr-adevar pielea se inroseste si devine mai neteda.
    Eu mai am o problema: retin apa.Dupa ce am folosit vreo 3-4 pungute de fango mi s-a parut ca picioarele mele chiar sunt mai dezumflate, mai suple.
    Primele 3 impachetari intr-un interval de 10 zile. O punguta costa in jur de 2,50 euro (vorbesc de "Venus", pt . ca exista o multime de alte marci).
    Nu ma injurati pt. ca va vorbesc de "lucruri sfinte" (repet : nu stiu daca in RO se gasesc si d-astea)... M-am gandit ca poate va ajuta cineva care vine pe aici...
    Va pup pe toate!
  •  
    • 1188 mesaje
    29 Apr 2004, 00:32
    1 0
    Adriana, daca nu gresesc, crema pe care o vrei tu , de la Ardes este:
    "LINEA EXTRAFORTE
    Crema Riducente Extraforte
    Termogenica"
    ... si vad ca au si "fango" (namolul de care va vorbeam) :
    "Riducente Extraforte Fanghi Freddi"
    Imi pare rau, nu am gasit si preturi ...
  •  
    • 2234 mesaje
    29 Apr 2004, 06:51
    0 0
    venus se gaseste in italia. am avut si eu ceva produse de la ei. nu ceea ce zici tu. am avut un deodorant si un sampon. stiu ca e o marca destul de cunoscuta la ei.
  •  
    • 46 mesaje
    29 Apr 2004, 15:34
    0 0
    Mersi pentru raspuns
    care din cele 2 mi-ai recomanda in vederea reducerii vergeturilor in special ca nu le mai suport !
  •  
    • 1188 mesaje
    29 Apr 2004, 17:56
    0 0
    draga Adriana, din punctul meu de vedere , acel "fango" (indiferent de marca) este mai bun decat crema anticelulitica . Nu te astepta la minuni, dar parca-parca am simtit o ameliorare dupa tratamentul cu fango.
    Am utilizat si creme diverse, dar degeaba.
    Daca ai ocazia, incearca macar 5 doze , cum spuneam : primele 3 intr-un interval de 10 zile, apoi 1 pe saptamana.
    Si vorbeam de "Venus" pentru ca este ceva mai ieftin decat "Guam"-ul, sa zicem, iar efectul este acelasi. Aici "mai scump" nu inseamna obligatoriu si "mai bun"
    Ca idee de preturi:
    http://www.saninforma.it/Database/fcr/fcr.nsf/marca?OpenForm&m=Lacote
    Succes !
  •  
    • 32 mesaje
    9 Apr 2007, 02:22
    0 0
    buna,chiar acum sunt data cu Crema Extraforte Nontermo de la ARDES Cosmetici si m-am infoliat.Este chiat tare de tot.Am dat deja centimetri de pe solduri.Eu o folosesc pe cea nontermo pentru ca am vinisoare sparte si crema am inteles de la farmacista si de la maseuza mea ca protejeaza vasele.Eu am tot incercat dar este unica de care sunt super incantata.In Bucuresti am tot vazut cremele in farmaciile din mall si in cabinetele de frumusete mai bazate dar iti dau site-ul si poti lua cred si de la magazinul lor . www.ardes.ro
  •  
    • 6 mesaje
    9 Apr 2007, 12:36
    0 0
    buna fetelor, cea mai tare crema este intr-adevar CREMA EXTRAFORTE TERMO SI NONTERMO DE LA ARDES COSMETICI ITALIA. Eu am folosit si e super tare.Cate am probat..este singura care da chiar supe rezultate.Simti cum iti topeste grasimea.Pe picioare pentru ca am varice ma dau cu cea NONTERMO.ii gasiti pe www.ardes.ro sau in farmacii si saloane. Eu sunt acum la Mamaia si am vazut produsele la Hotelul lui Hagi la Spa.Succes si Hristos a inviat.
  •  
    • 133 mesaje
    11 Apr 2007, 16:29
    0 0
    Buna
    Spune-mi te rog de unde ti-ai luat crema si cat ai dat pe ea ca vrea si eu sa imi cumpar una , dar nu am timp sa caut prin toate mallu-rile sau farmaciile
    Te rog mult !
    Am intrat si pe site-ul lor dar nu mi se pare ca dau toate detaliile de care ai nevoie
    Multumesc , te pup si iti doresc o zi buna
  •  
    • 133 mesaje
    11 Apr 2007, 16:41
    0 0
    Am aflat cat costa crema : daca vrei si slabire costa 190 ron , daca este numai pt celulita + vergeturi 160 ron
    bafta
  •  
    • 22 mesaje
    12 Apr 2007, 00:06
    0 0
    ciao,regaze.
    am cea mai simpla solutie pentru ardes cosmetici.Am adresele firmei care importa ardes in romania: www.ardes.ro si office@YAHOO.COM SI ardescosmetici@yahoo.com .poti intra pe www.ardes.com pentru inf generale si am si tel fix 021.3136077- sunt pe magheru in Bucuresti.slabiti bine... ciao
  •  
    • 9 mesaje
    18 Apr 2007, 15:23
    1 0
    pliculetele de care se vorbea mai inainte au aparut si la noi (tot din italia, de la geomar). sunt insa ceva mai scumpe dar la gramaj mai mare (125ml). pretul cred ca era in jur de 25ron.
    iar un alt tratament cu fango, destul de eficient, se gaseste si pe www.armoni.ro
    are gramaj mare, de 650ml, si costa doar 80ron, jumatate cat cele de la ardes.
    de curand mi-am luat si eu si sunt multumita de rezultate. se simte acea senzatie de incalzire si piscaturi de care se vorbea.
    ciao