Cum sa fac sport si sa nu slabesc? :D

•  
    • 144 mesaje
    29 Iun 2008, 14:48
    0 0
    Imi place foarte mult sa merg pe bicicleta. Toata gasca are bicicleta si ne plimbam toata ziua. Problema e ca nu vreau sa slabesc. Deja am slabit 2 kg si nu-mi convine deloc. De vreo 4 ani ma mentin la 52 de kg si ma simt foarte bine asa. Am 1,70.

Sunt sanatoasa, mi-am facut analizele si nu am nimic.

Inainte am avut in jur de 45 kg si eram f slaba. Nu mai vreau sa ajung asa.

Ce sa fac? Nu pot sa renunt la bicicleta.... Si nu-mi spuneti sa mananc junk food ca nici asta nu vreau.
    Credeti ca voi slabi in continuare? Sau ma opresc la un moment dat....
  •  
    • 3036 mesaje
    30 Iun 2008, 00:31
    0 0
    daca te hranesti sanatos si pe masura caloriilor consumate, nu ai cum sa mai slabesti, mai ales ca oricum nu mai ai constitutia de acum 4 ani...

hrana sanatoasa: cereale, miere, fructe bine coapte, legume, carne de pasare, peste, oua, branza, iaurt...

de evitat excesul de alimente acre (acide) sau amare, deoarece au efect astringent, usucator, conferind tendinta de slabire si epuizare a organismului. (din ayurveda citire)
  •  
    • 34 mesaje
    30 Iun 2008, 14:03
    0 0
    Cauta pe net un calculator pentru necesarul tau zilnic de calorii cu si fara activitati fizice, vezi ce diferenta iti da si in functie de asta cand mergi cu bicileta mananca cu atatea calorii mai mult.
  •  
    • 144 mesaje
    30 Iun 2008, 14:25
    0 0
    Multumesc pt raspunsuri!

Eu mananc tot ce a enumerat donna pe lista, insa cred ca nu mananc destula carne. O inlocuiesc cu migdale, nuci, alune etc.

Beau sucul de la 3 lamai pe zi. Adica imi fac limonada fara zahar, deci, dupa cum spune donna, asta ar fi cauza. Dar mi-e greu sa renunt la lamai...