Herpes genital
-
27 Iun 2008, 13:140 0Problema mea este una mai veche.Sufar de aproximativ 2 ani de herpes genital , problema care s-a acutizat in ultimele luni.De cateva luni a inceput sa imi apara frecvent si nu mai stiu ce sa fac ca sa imi intaresc sistemul imunitar si sa nu mai erupa.Am inceput un tratament homeopat care sper sa dea rezultate mai bune decat aciclovirul.
As dori sa comunic cu persoane care se afla in aceeasi situatie pentru a schimba opinii si a discuta despre posibile alternative de tratament.
Imi puteti scrie la an2008_2008@yahoo.com -
27 Iun 2008, 14:08An2008, si eu m-am confruntat cu acest herpes genital. Am facut tratament la Cantacuzino si mi-a trecut. Dar tratament am facut si eu si sotul. Chestia este ca toti avem acest herpes in corp, dar la unii se manifesta la altii nu.
Parerea mea este sa te duci la Cantacuzino, este langa Facultatea Veterinara si ti se va da acest tratament. Din pacate nu mai stiu cum se numea vaccinul, pentru ca asta este, un vaccin. Eu de atunci nu mai am nici o treaba. Si nu te inteapa , ci se zgarie pielea pe mana, ca sa intre serul respectiv. Te zgarie pana nu mai ai serul pe mana. Intelegi ce vreau sa spun?
Iar aceclovirul....nu ai ce face cu el.
Sanatate. -
29 Iun 2008, 10:49De 2 ani medicul ginecolog iti da Aciclovir?parerea mea ca ar trebui sa schimbi medicul,eventual niste investigatii suplimentare cum ar fii un HPV.Homeopatele ,sunt bune,dar ca tratament ajutator pe langa tratamentul clasic.Gaseste alt medic si rezolva problemuta asta.Asta e sfatul meu!Sanatate!