clinica urologie va rog recomandare pls

•  
    • 65 mesaje
    27 Iun 2008, 10:32
    2 2
    Buna evelor! am si eu o mare rugaminte...dac aimi poate recomanda cinev aun medic urolog in bucuresti ...am fost anul trecut cu baiatul de 20 ani la medlife la un orolo sexolog...a azis ca e o prostatita sa nu mai stea mult pe scaun sa faca miscare....ne-a dat diclofenac ..dar tot mai e o jena...si as dori o recomandare...am gasit pe internet serviciul privat de uroulogie...dr Ambert...nu stiu unde sa merg mult mult
  •  
    • 30 mesaje
    27 Iun 2008, 11:49
    3 3
    de ce nu incerci clinica de urologie de la Tg Mures la dr Malau Ovidiu eu am fost cu fetita acum 5 ani si sunt multumita de cum a fost tratata tinand cont ca are 3 rinichi din care numai unul functionabil in totalitate
  •  
    • 476 mesaje
    27 Iun 2008, 13:02
    0 1
    De ce nu mergi la Fundeni, la Prof Sinescu?
    Este cel mai bun .
    INsa trebuie sa ajungi acolo inainte de 7 dimineata
  •  
    • 65 mesaje
    27 Iun 2008, 13:05
    3 0
    Mult pt sfaturi...as dori la o clinica particulare sa fac si analize...sunt din Valcea. si la Fundeni e nebunie in spital...pe prof sinescu nu il pot gasi la o alta clinica dupa program?
  •  
    • 3354 mesaje
    27 Iun 2008, 13:55
    6 0
    spitalul panduri - dl prof persu si dr. dragomiristeanu...

trebuie mers si vb inainte... poate sunati la spital, nu stiu...

sunt foarte buni si lucreaza in echipa...
  •  
    • 3354 mesaje
    27 Iun 2008, 13:59
    1 0
    Spitalul Clinic de Urologie "Prof. dr. Th. Burghele"

Şos. Panduri nr. 20

Sector 5, Bucuresti

Telefon: (021) 410 69 10
    Fax: (021) 411 10 55

E-Mail: contact@burghele.ro

dl prof persu este seful clinicii de urologie... poate daca suni si faci o programare la dumnealui, te va primi...
  •  
    • 30 mesaje
    27 Iun 2008, 17:09
    1 1
    Kristinuta si eu sunt tot din Valcea si daca vrei scrie-mi pe e-mail si iti dau mai multe detalii....ciucurik_aly@yahoo.com
  •  
    • 5 mesaje
    11 Dec 2012, 17:11
    0 0

Daca va este de ajutor, pot sa recomand un medic urolog foarte bun, de la Centrul Medical Focus. Dr. Radu Constantiniu se numeste, si am fost incantata de vizita si tratamentul la dansul. Acum revin doar periodic, pentru consultatii. Aveti toate datele de contact pe site: www.centrulmedicalfocus.ro.

•  
    • 5 mesaje
    11 Ian 2013, 11:38
    0 0
    RoxanaGil said:

Daca va este de ajutor, pot sa recomand un medic urolog foarte bun, de la Centrul Medical Focus. Dr. Radu Constantiniu se numeste, si am fost incantata de vizita si tratamentul la dansul. Acum revin doar periodic, pentru consultatii. Aveti toate datele de contact pe site: www.centrulmedicalfocus.ro.

La Constantiniu l-am dus si eu pe tata, auzisem de el de la o cunostinta. A fost multumit de tratament, si el e genul care mereu gaseste motiv sa se planga de cate ceva

•  
    • 76 mesaje
    3 Feb 2013, 14:21
    2 0
    Dr. Seyed Aghamiri de la clinica Delta Hospital. medicul este foarte bun, iar spitalul fiind unul privat iti dai seama ca are toate dotarile necesare.
  •  
    • 76 mesaje
    3 Feb 2013, 14:24
    3 1
    daca preferi un spital de stat, am auzit lucruri bune despre clinica de urologie a spitalului Sf. Ioan. de acolo ti-l recomand pe dr Cristian Moldoveanu.
  •  
    • 4 mesaje
    18 Feb 2013, 15:43
    0 0
    Un medic urolog foarte bun, la care am apelat si eu si sotul meu este Mirciulescu Victor de la Gral Medical din zona Baba Novac din Bucuresti. Sper sa va mai fie de ajutor informatia.
  •  
    • 40 mesaje
    25 Feb 2013, 11:47
    0 0
    La cine ai fost la Medlife? Eu iti recomand pe Stegarescu sau Calomfirescu de la ei..sunt foarte buni.
  •  
    • 29 mesaje
    26 Mai 2013, 18:03
    2 0
    eu iti recomand clinica dl Tg Mures, spitalul Municipal, la profesorul Boja, e un om exceptional, am avut norocul sa pot apela la dansul intr-o probl f grava! du-te cu incredere! multa bafta!
  •  
    • 1 mesaje
    2 Iun 2013, 21:33
    0 1
    Daca vrei la particular poti sa mergi si la Sibiu la Clinica Polisano sau la Tg Mures la Nova vita, si eu am gasit mai multe variante si din Bucuresti pe www.clinicbouquet.ro, plus ca vezi acolo ce clinica particulara are contract cu CNAS ca sa te coste mai putin. Multa sanatate iti doresc!
  •  
    • 1 mesaje
    28 Mar 2017, 05:51
    0 1
    Asi dori sa imi recomandati si mie un doctor fff bun urolog din Tg-mures . Eu am probleme mari cu vezica si caut un doctor care sa se priceapa bine pe bolile vezicii urinare. Va mulțumesc!