clinica urologie va rog recomandare pls
-
2 2Buna evelor! am si eu o mare rugaminte...dac aimi poate recomanda cinev aun medic urolog in bucuresti ...am fost anul trecut cu baiatul de 20 ani la medlife la un orolo sexolog...a azis ca e o prostatita sa nu mai stea mult pe scaun sa faca miscare....ne-a dat diclofenac ..dar tot mai e o jena...si as dori o recomandare...am gasit pe internet serviciul privat de uroulogie...dr Ambert...nu stiu unde sa merg mult mult
-
Daca va este de ajutor, pot sa recomand un medic urolog foarte bun, de la Centrul Medical Focus. Dr. Radu Constantiniu se numeste, si am fost incantata de vizita si tratamentul la dansul. Acum revin doar periodic, pentru consultatii. Aveti toate datele de contact pe site: www.centrulmedicalfocus.ro.
-
RoxanaGil said:
Daca va este de ajutor, pot sa recomand un medic urolog foarte bun, de la Centrul Medical Focus. Dr. Radu Constantiniu se numeste, si am fost incantata de vizita si tratamentul la dansul. Acum revin doar periodic, pentru consultatii. Aveti toate datele de contact pe site: www.centrulmedicalfocus.ro.
La Constantiniu l-am dus si eu pe tata, auzisem de el de la o cunostinta. A fost multumit de tratament, si el e genul care mereu gaseste motiv sa se planga de cate ceva