piele uscata pe degete

•  
    • 6 mesaje
    26 Iun 2008, 22:51
    0 0
    Buna toata lumea! Am si eu o problema si poate ma ajutat voi.. De cateva saptamani am observat ca mi se usuca pielea de pe degetul mare si aratator si se cojeste, mai ales la incheieturi. Presupun ca de la caldura dar oricum mi se pare ciudat. Stie cineva sa-mi recomande o crema sau ceva? Mersi mult.
  •  
    • 96 mesaje
    26 Iun 2008, 23:02
    3 0
    buna!
    si eu am avut in urma cu cativa ani probleme cu pielea uscata pe degete, mai ales pe la incheieturi; pielea era atat de uscata incat incepuse sa-mi apara mici taieturi, in special la incheieturile degetelor. am fost de cateva ori la diferiti dermatologi si de fiecare data primeam alte unguente cu care sa ma dau pe maini (gen Advatan, Elocom). Pana la urma sfatul unei farmaciste m-a scapat de pielea uscata de la maini. Tipa m-a intrebat ce detergent de vase folosesc si mi-a spus sa-l schimb cu unul care nu ataca asa de tare pielea mainilor si sa folosesc si manusi pana mi se reface pielea. Cam asta a fost in cazul meu.
  •  
    • 21 mesaje
    26 Iun 2008, 23:26
    0 0
    te inteleg pt ca si eu ma confrunt cu aceasta problema!e adevarat ca detergentii trebuiesc evitati,dar este vorba de o alergie solara!si eu am fost la medic,chiar mai multi,tot felul de creme,care nu m-au ajutat,sunt 4 ani de cand am problema!doar tratamentul cu cortizon imi face bine,dar nu il pot lua ca pe caramele!sunt creme pe baza de cortizon,dar mergi intai la medic!te rog sa imi spui daca gasesti un tratament care iti face bine!
  •  
    • 514 mesaje
    27 Iun 2008, 10:27
    0 0
    Si eu si sotul meu neconfruntam cu aceasta problema.
    Mai ales el, pe toate degetele.Iar el nu foloseste detergent de vase decat foarte rar.
    Cu crema de galbenele si propolis ne dam si cam asta e.
    Tot ce-am incercat farmaceutic n-a dat rezultat.
  •  
    • 844 mesaje
    27 Iun 2008, 11:06
    0 0
    Pielea uscata - deficienta de acizi grasi esentiali, vitamina A sau vitamina E.
    o crema foarte buna -puternic hifradanta este cea pe baza de uree sau daca nu apidermin,nu sunt scumpe si pot fi gasite la orice farmacie sau plafar!
  •  
    • 6 mesaje
    27 Iun 2008, 11:31
    0 0
    Mersi de toate sfaturile! O sa le iau pe rand sa vad ce iese