steriletul......cancerigen????
-
0 0Buna, fetelor! Doctora mea ginecolog dupa ce am nascut mi-a recomandat, ca meoda contraceptiva, steriletul. Astfel ca, dupa 6 saptamani am fost si mi l-a montat. Ma simt bine cu el pana acum, am doar o luna. Problema este ca ot aud in stanga si in dreapta ca nu este bun pentru organism, cica ar fi cancerigen. Voi ce parere aveti?
-
Nu are ce sa fie cancerigen la un sterilet.Tot ce se aude despre sterilet,ca ar fii cancerigen sau ca ar da sterilitate etc.nu sunt adevarate.Totusi si asta o stiu de la un ginecolog,cu care am discutat odata,steriletul,daca nu se schimba la termenul stabilit de medic,sau nu este pus corect,poate da mici leziuni ,care la randul lor netratate pot da complicatii.Asa ca daca iti faci un consult o data pe an si il schimbi,cum recomanda medicul,parca la 5-7 ani,nu stiu sigur,totul va fii bine.
-
Buna
Eu am avut si m-am simtit super bine, chiar daca nu am avut sarcina inainte, intre anticonceptionale si sterilet eu consider ca steriletul e cel mai putin nociv, insa nu trebuie sa ''uiti' de el, daca te duci la doctor periodic nu ai de ce sa te ingrijorezi. Ca in orice e un risc, de o sarcina extrauterina, sa se miste steriletul, insa in viata orice e riscant.
Tu mai documenteazate insa nu sta cu frica n sange, cauzele cancerului sunt inca neelucidate noi gasim cate un motiv insa...... oare sa fie adevarat?Nu intodeauna 'bine faci bine gasesti'.
Sanatate -
E o poveste lunga si trista.
Ce vreau sa spun este ca totul se intampla intr-un mod parsiv.
Doctorii ii spuneau ca totul este OK. Ea nu a vut nicio durere niciodata pana in ziua cand i s-a facut rau si atunci a fost prea tarziu.
Toti medicii dadeau vina pe rinichi cand de fapt totul se petrecea in uter.
Cam asta este.
In fine, ce vreau sa spun este sa aveti mare grija cu ele (steriletele)