glob ocular marit
-
25 Iun 2008, 22:280 0Buna!
Stie cineva ce poate fi? Mama mea nu a vazut niciodata cu un ochi, de cand se stie decat lumina, fara umbre fara nimic. De cativa ani acel ochi a crescut in dimensiuni. Acum are o programare la un medic abia peste o luna. Stie cineva ce poate fi? Eu ma gandeam ca a fost lovita acum cativa ani la acel ochi. O avea vreo legatura? Please, daca stiti ceva spuneti-mi si mie ca nu mai am rabdare.Are progr. pt. o ecografie la SMC. Bineanteles ca acea lovitura a primit-o de la tatal meu. Si mor de necaz pe toata generatia mamelor noastre, care au fost crescute sa ii puna pe un soclu pe barbati si sa le fie frica de ei. Mama oricate rele i-a facut acest barbat tot ca o sluga s-a purtat cu el. Si urmarea... Va rog sa-mi spuneti voi, daca stiti. -
26 Iun 2008, 13:42sunt si alti medici ca sa nu mai astepte atat!uneori e bine sa nu astepti!
nu vreau sa spun ce ar putea fii.pt ca sunt multe cauze....cel mai bine e sa nu astepte! -
26 Iun 2008, 23:46multumesc mult de tot!
Problema e ca tot un medic a trimis-o la acest medic. Inteleg ca te gandesti la cancer...? Ca are deja vreo cativa ani buni de cand e asa. Si acum ma gandesc ca are si dureri de cap cumplite. Nu sta fara folii de algocalmin. Merci mult.! -
27 Iun 2008, 09:18marirea globului ocular poate fi de la glaucomul congenital pe care il are mama ta.
din pacate, glaucomul este o boala care progreseaza, asa ca nu se poate da vina pe lovitura primita de mama ta de la tatal tau.
daca e vorba de glaucom, cel mai probabil durerile provin de la marirea presiunii intraoculare.
oricum, cred ca si tu, si mama ta ar trebui sa va orientati mai degraba asupra rezolvarii problemei reale si mai putin asupra culpabilizarii tatalui. indiferent de cat de vinovat este el, ochiul mamei tale trebuie tratat de urgenta, pentru ca glaucomul are faze acute de agravare ireversibila, de ordinul zilelor sau chiar orelor.