picioare umflate

•  
    • 63 mesaje
    25 Iun 2008, 19:50
    0 0
    Am picioarele umflate mai tot timpul,cateodata cand ma trezesc dimineata sunt deja umflate,si simt ca-mi iese si foc din talpi,cateodata imi intra greu si-n sandale...am circulatia proasta,poate si asta e o cauza?
    Apropoo...am inceput sa am tot mai multe vase sparte pe picioare,sau varice ce sunt,am auzit un zvon ca tot de la circulatie haioasa ar fi...
    Astept raspuns de la voi poate stiti ceva
  •  
    • 63 mesaje
    26 Iun 2008, 10:46
    0 0
    Eu sare nu consum decat foarte foarte foarte putin,mai am o sora de 31 de ani si nu are ca mine.E devarat ca nici nu are circulatia asa de haioasa ca mine
  •  
    • 172 mesaje
    26 Iun 2008, 13:45
    0 0
    lovely....ai un pm
  •  
    • 63 mesaje
    26 Iun 2008, 15:04
    0 0
    pm? ce inseamna?
  •  
    • 939 mesaje
    26 Iun 2008, 19:51
    0 0
    M-ar interesa si pe mine o solutie...solutie, vorba vine, mai mult un tratament de confort pt ca solutii nu exista.

O amica a remarcat ca am picioarele vinete imediat dupa dus, devine penibil, sincer.

Sarea o limitez cat pot, am inceput sa fac si sport...nu stiu ce as mai putea face.
  •  
    • 110 mesaje
    26 Iun 2008, 22:18
    0 0
    Laperla eu folosesc pt piciore un sapun special .este foarte bun este de la o firma de cosmetice si tot felul de produse pt detalii : Sapun relaxant pentru picioare

Are efect emolient si calmant, contine burete natural, avand un efect exfoliant, ulei de lavanda pentru calmarea picioarelor obosite. pt detalii laly_laly_refan@yahoo.com