aparate de intretinere
-
0 0Daca stiti magazine second hand de aparate de intretinere si de gimnastica medicinala, ma ajutati si pe mine cu adresa lor? Va multumesc!
-
depinde cat esti dispusa sa dai. daca vrei sa vezi detalii despre al meu vezi la www.biosanworld.com. pot sa iti zic ca este extrem de complex. are 12 electrozi. in italia m-a costat de fapt in jur de 900 de euro. dar am mai platit si sa il aduc in tara inca 200. la vama te jumulesc astia de nu iti mai trebuie nimic. eu vroiam sa il vand dar sunt convinsa ca nu gasesc la noi in romania pe cineva care sa investeasca in asa ceva. vroiam sa il vand pentru ca am vazut altceva care costa cam 2000 de euro. insa nu ma indur sa dau atatia bani. diferenta la acela e ca executa un fel de masaj. il folosesc cei de la miko.
-
al meu este "beauty center" de la "biosan world corporation". este numai pentru electrostimulare. iar celalalt parca ii spune "cap cell". nu imi aduc exact aminte. efectueaza un soi de masaj si are si ultrasunete. oricum cred ca acum este ceva mai scump decat atunci cand l-am vazut eu. nu ma gandesc sa il achizitionez pana nu il vand pe al meu. daca ma duc in italia si o sa solicit o prezentare o sa va zic rezultatul. numai ca nu stiu cata lume la noi isi permite sau e interesata sa achizitioneze asa ceva. si da electrostimularea te ajuta. eu am facut cand am luat aparatul o luna de zile zilnic. asta inseamna cam 30 de sedinte. de fapt cred ca au fost mai multe cam 40. oricum rezultatele au fost super. dupa aceea nu am mai avut timp nici macar de 2 sedinte pe sapt de intretinere si din cauza stilului de viata celulita a revenit. oricum aparate gen abtronic in schimb sunt de rahat. am o prietena care a dat cam 3 milioane pe ceva de genul asta. eu care am comparat pot sa iti spun ca diferenta dintre un aparat profesional si jucaria aia e enorma. nici nu suporta comparatie. oricum mie mi s-a parut mult mai convenabil sa achizitionez aparatul decat sa merg la 40 de sedinte. si apoi sa mai si pierd rezultatele.